Skrollaa alas
en
fi

HONEYMOON

7 kesäkuun, 2015

As I told you the day before yesterday, Valtteri and I attended the Honeymoon Avenue Tour by Ariana Grande on the second day of our trip. It wasn’t a co-incidence that the lady and us were in the city at the same time…

When we were planning this trip, Valtteri gave me a list of dates and places and a bobblehead like me didn’t understand what was going on. We had been thinking about traveling to Berlin before as well and when the date suited both of us, we decided to book it. Only after that Valtteri told me that Ariana will be in town (so the list was Ariana’s tour schedule) but I didn’t mind. Ari has some great songs and the best thing was that I knew how happy super fanboy Valtteri would be 😀 You should’ve seen him during that day: ”What should I wear?”, ”I need to buy new jeans to the concert!”, ”We need to make sure that we’ll be there in time!”… Aww!

The show was breathtaking but what can you except from an American pop star? Many of the song sounded better live and they didn’t hold back with the special effects. There were could having from the ceiling, humongous chandeliers… The ”basic” 😀

***

Toissa päivänä kerroinkin, että käytiin Valtsun kanssa Berliinissä Ariana Granden keikalla. Ei ollut ihan sattumaa, että kyseisen neidon The Honeymoon Tour oli saapunut kapunkiin juuri samaan aikaan…

Kun suunniteltiin matkaa niin Valtterilta tuli lista päivämääristä ja kaupungeista ja eihän tämmösen tomppelin herätyskellot siinä kohtaa soineet, että mistä voisi olla kyse. Oltiin kyllä aiemminkin mietitty matkakohteeksi Berliiniä, mutta kun päivämäärätkin sopi parhaiten tähän niin sovimme suuntaavamme Berliiniin. Vasta tämän jälkeen Valtteri paljasti, että Ariana on tällöin kaupungista (lista oli siis Arianan keikkakalenteri) ja eihän se meikäläistä haitannut. Neidolta löytyy useita hyviä biisejä ja paras juttu oli kun tiesin kuinka iloiseksi se tekee suloisen fangirl poikaystäväni. Oisitte vaan nähneet kuinka hän intoili keikasta koko matkan, mutta etenkin kyseisen päivän aamusta iltaan… ”Mitä mä pistän päälle sinne?!?!?”, ”Mun täytyy ostaa uudet farkut ennen keikalle menoa!”, ”Mennään ajoissa hotellille, että keretään vaihtaa vaatteet ja ei myöhästytä!”, aww!

Mutta olihan tuo mieletön show, mutta mitä muuta voikaan olettaa amerikkalaiselta naistähdeltä! Moni biisi kuulosti livenä entistä paremmalta ja erikoistehosteita ei esityksestä puuttunut. Mitä nyt Ariana leijui katosta roikkuvien pilvien ja jättimäisten kattokruunujen päällä, eli ihan perus juttuja, mäki aina toisinaan… 😀

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *