Skrollaa alas
en
fi

RANDOMS FROM BERLIN

30 kesäkuun, 2015

While editing my vlogs from Berlin, I found some unpublished pictures from Berlin that I though I’d like to share with you.

We went to crab Valtteri from the train station last night and it was wonderful to share a bed with someone else that blanket 😀 We’re gonna spend some time with my friends today, and probably the rest of the days as well. And when the weekend arrives, it’s time for us to head to Kemi to celebrate my brother’s wedding. Very exciting!

***

Berliini videoita editoidessa ja sen myötä Berliini kuvakansioihin eksyessä löyty vielä tämmösiä sekalaisia julkasematta jääneitä kuvia! Nää kuvat sopiikin nyt mainiosti tänne postauksien väliin, kun ollaan viisi videoisen matkavlogi -sarjan tunnelmissa! 🙂

Käytiin eilettäin hakemassa Valtteri juna-asemalta ja olipa ihanaa kun sai yöllä halata muuta kuin peittoa! Tänään vietetään aikaa täällä Oulussa meikäläisen kavereiden kanssa, kuten aikalailla nää kaikki päivät ennen viikoloppua. Silloin ois sitten tarkotus ottaa nokka kohti Kemiä ja veljeni häitä, jännää! Jännää se on siksi, että voitteko kuvitella… Nää on meikkiksen ekat häät! Mutta nyt sanon moikat ja suljen tän läppärin, huomiseen!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *