Skrollaa alas
en
fi

INSURANCE FOR A CLUMSY BOYFRIEND?

2 elokuun, 2015

Hellouu! Kuten täällä oonki jo kertonu niin ollaan muutettu Valtterin kanssa saman katon alle, kun hän muutti mun luokse. Kuvittelin päästäväni sisään siistin poikaystäväni, mutta tosi asiassa nyt asunnossani (tai siis nyt meidän asunnossamme) riehuu tornadon, ei vaan pikemminkin hurrikaanin tai taifuunin!

Kuukauden päivät ollaan asuttu Valtsun kanssa yhdessä ja tässä aikaansaannokset:

– Hän halusi juoda kokista Iittalan viinilasista ja arvatkaas kuinka siinä kävi… Lattiallehan se tipahti.
– Tuossa asunto kuvassakin näkyvä kultanen peili on ollu mulla vuodesta 2010 ja oon varjellu sitä hengelläni, se nimittäin on ostettu pienestä melko hintavasta sisustusliikkeestä. Kävin yks päivä viemässä roskat eli jätin Valtterin hetkeksi yksin ja kun tulen takaisin niin peili makaa maassa kehys haljenneena.
– Olin juuri ostanu uuden tarjottimen pitkän harkinnan jälkeen, sillä se oli melko hintava. Valtteri luuli tätä leikkuulaudaksi ja nyt tätä koristaa somat veitsen jäljet.

Eihän Valtsu tietenkään tahallaan tuhoa kaikkea mihin koskee, hän on vaan… hmm… miten sen kauniisti sanoisi… vähän kömpelö! 😀 Tuo on jopa ihan söpöäki, mutta valitettavasti se ei korvaa vahinkoa. Yli kolmen vuoden aikana oon oppinu tunteen Valtsun kuin omat taskuni, joten ennen yhteenmuuttoa ensimmäisenä  hoidettava asia oli ehdottomasi vakuutusjutut.

Mulla on aiemmin ollu vakuutukset muutamastakin eripaikkaa, mutta en oo oikein ollu tyytyväinen. Oon nimittäin just niitä neuroottisia ihmisiä, jotka on aika kovia vertailemaan vakuutusyhtiöitä. Oon kuullu POP Vakuutuksesta paljon hyvää ja mun sisko ja hänen miesystävänsäkin päätyi kyseiseen yhtiöön, ostettuaan nyt uuden kämpän. Aika uskomaton sattuma, mutta POP Vakuutuksesta otettiin meikäläiseen yhteyttä yhteistyön tiimoilta, joten hommahan oli sillä selvä!

Mä päädyin ottamaan POP Setin, mitä kyseinen vakuutusyhtiö suosittelee juurikin nuorille aikuisille. Siitä löytyy matkavakuutus, tapaturmavakuutus ja halutessaan siihen voi valita kotivakuutuksen, jonka ottamista ei tarvinnu juurikin aiemmin kertomien juttujen vuoksi edes harkita. Kotivakuutus nimittäin kattaa myös Valtsun ja irtaimeston rikkoutumisen varalta. Etenkin nyt kun oli juuri miettinyt näitä vakuutusasioita niin sitä tajuaa, että kuinka tarpeeseen ne tulee. Perjantaisella Tallinnan risteilylläkin tuli aateltua, että mitä kaikkea sitä olisikaan voinut sattua. Ja vaikka ite ois kuinka varovainen ja huolellinen tahansa niin se voi olla joku muu joka aiheuttaa tilanteen, jossa vakuutukset tulee tarpeeseen. Kuten esimerkiksi kotonasi asustava tuholainen! 😀 Vakutuuspaketilla on hintaa alkaen 10e/kk ja POP Vakuutuksen sivuilta eli täältä löytyy lisää tietoa mitä setti pitää sisällään.

Musta ois ihan hurjan hauska kuulla teidän kokemuksia, kun vakuutus on tai ois tullu tarpeeseen. Kerro stoorisi kommenttiboksiin niin osallistut huippuun arvontaan! Pääpalkintona arvotaan yksi Lintsipaketti (sisältö: 2 x ranneke + 2 x 10 € arvoseteli, arvo yht. 96 €) ja lisäksi arvotaan kaksi leffalippupakettia (yksi paketti sisältää 2 x leffalippu + 2 x herkkulippu, arvo yht. 26,60 €), sekä vielä kahdelle onnekkaalle POP kuulokkeet (arvo noin 25 €)

|OSALLISTUMISOHJEET|

1. Kerro mitä teillä on menny viimeksi rikki? Tai löytyykö sulta joku nolo tai jopa kauhea kokemus kun jotain menee rikki? Mitä teit? Oliko vakuutusta?
2. Jätä vastauksesi kommenttiboksiin 9.8.2015 mennessä
3. Muista pistää mukaan sähköpostiosoitteesi

32 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *