Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

MY FAVORITE VIAPLAY SHOWS

marraskuu 8, 2015

Hey! I love TV-shows and there is always at least one show that I’m following. Valtteri always laughs at me for spending my Sundays in bed watching different shows non-stop. The only times I leave is when I go to get some more popcorn but other than that I’m get stuck in front of my computer as if I was nailed 😀

I think they have noticed my huge love for different shows at Viaplay, because I was chosen to be a Viaplay Ambassador. How cool is that? The title is just right because now I have an excuse to avoid cooking, cleaning, taking the trashes out and other domestic work and tell Valtteri to do them ;D Because now I really need to dive into the selection of Viaplay very carefully, right? (As if it wouldn’t be familiar beforehand…) Anyway, here are the shows I find the best from Viaplay!

Transparent – This is a show I wasn’t familiar with before but I got to get to know it by being a Viaplay Ambassador. I started watching it only today right before writing this article. I thought about watching an episode but I ended up watching three of them and I surely will be checking out some more after publishing this post. The show tells about a family from Los Angeles. Theur life is about to upside-down because the father of the family reveals that he is transgender and that he has awlays felt that he’s a woman stuck in a man’s body. I gotta admit that in the first episode I was a bit overwhelmed but it the second one I was back on the track! The show is very addictive.

Drop Dead Diva – During these three years I haven’t been able to get Valtteri watch any shows with me but I talked him into this one. Well, actually he chose this so I didn’t even need to! Drop Dead Diva is about a woman called Deb who is an aspiring model but she dies in a car accident. She comes back to Earth but continues her life in another woman’s body who is a clever lawyer. Sound kind of complicated but it’s actually very plausible 😀

Once Upon A Time – I enjoy watching romantic comedies but I also have a side that loves supernatural things. This show is one of the very few I like. The show takes place in the fictional seaside town of Storybrooke, Maine, whose residents are characters from various fairy tales transported to the ”real world” town and robbed of their real memories by a powerful curse. During these past few years there has been many re-makes done of these classics and if you have liked them, I highly recommend this one 🙂

Pretty Little Liars – I LOVE teen series! This this show we get to follow the life of four friends who’s friend Alison gets lost. One year later they start getting messages from a mysterious ”A”, who threatens to reveal all their secrets. This show has more than just teenage drama — even exciting and scary scenes.

Gossip Girl – I put this one to the bottom of this list because let’s face it: everybody know this show. Gossip Girl is one of my all time favorite shows — it’s a classic, to be honest. If you have never seen an episode, do it right now! 😀 It’s about a group of teenage friends who live in the wealthy Upper East Side of New York. The show is filled with a lot of drama and great looking guys. Also, Ed Westwick is a reason enough to watch it show 😉

What do you think about these shows guys? Let’s all share our favorite TV-series! 🙂 

Hellou! Kuten jo moni tietää niin mä rakastan seurata eri sarjoja ja mulla onki kaiken aikaa joku sarja seurannassa. Valtteri välillä naurahtaaki sille, kun mun sunnuntait saattaa toisinaan vierähtää lähes kokonaan sängystä poistumatta. Mutta hei miksi poistua sieltä, kun on Viaplaystä jotain hyvää pyörimässä, paitsi tietysti välillä voi käydä jääkaapilla hakeen jotain hyvää safkaa tai käydä valmistamassa popparit, nams!

Mun sarjafriikkeys on ilmeisesti huomattu myös Viaplayllä, koska mut valittiin Viaplay Ambassadoriksi eli Viaplay lähettilääksi. Pesti osu kyllä oikeeseen osotteeseen ja nyt voin käyttää tätä hyvin verukkeena ja välttää kokkaamiset ja kaupassa käynnit (ja vierittää ne hommat Valtterille). Koska kyllähän mun täytyy tutustua nyt vielä entistä paremmin Viaplayn tarjontaan, vaikka niinku se ei ois mulle jo entuudestaan ehkä liiankin tuttu, haha. Tässä seuraavaksi otsikon mukaisesti onkin lista mun tän hetken suosikki sarjoista.

Transparent – Tämä sarja on mulle ihan uusi tuttavuus, sillä itse asiassa päädyin tutustumaan kyseiseen sarjaan vasta Viaplay Ambassador -pystin myötä. Alotin katsomaan sarjaa vasta tänään juuri ennen tämän postauksen kirjottamista. Aattelin kattoa yhden jakson, mutta niin siinä kävikin, että katsoin kolme ja aion todellakin jatkaa tän postauksen jälkeen. Tapahtumat pyörivät erään Los Angelesissa asuvan perheen ympärillä, jonka koko elämä kääntyy ylösalaisin. Perheen isä paljastaa olevansa transseksuaalinen ja tunteneensa olevansa nainen vangittuna miehen ruumiiseen koko ikänsä. Täytyy myöntää, että ensimmäisen jakson ajan mä mietin mitä mä oikein katon… Mutta heti toisessa jaksossa pääs jo kärryille ja se todellakin koukutti!

Drop Dead Diva – Mä en oo yli kolmen vuoden aikana saanu Valtteria seuraamaan mun kans yhtäkään sarjaa, mutta tähän mä sen sain puhuttua mukaan. Tai oikeastaan mun ei edes tarvinut puhua, koska Valtteri valitsi tän sarjan! Sarjassa mallinurasta haaveillut Deb kuoli auto-onnettomuudessa ja siirtyi jatkamaan elämäänsä älykkään asianajajan Janen runsasmuotoisessa kehossa. Juoni ehkä kuulostaa vähän absurdilta, mutta on tosi uskottava!

Once Upon A Time – Mä tykkään kattoa ja katonkin aika pitkälti hömppä-draama-komedioita, mutta mussa on myös se puoli, joka tykkää kaikista yliluonnollisista jutuista. Tää sarja on harvoja niitä yliluonnollisia, mistä tykkään. Emma Swan ihmettelee, ovatko Storybrooken pikkukaupungin asukkaat todella legendaaristen satujen hahmoja. Rinnakkaismaailmat törmäävät klassisten satujen modernissa tulkinnassa, jossa kirous on vanginnut kuuluisat satuhahmot maailmaamme. Viime aikoina on tullu tosi paljon klassikko saduista tehtyjä elokuvia ja jos on tykänny niistä niin takulla kantsii tutustua tähän sarjaan.

Pretty Little Liars – Mä rakastan teinisarjoja kuten ehkä moni on mun päivtyksistä saattanu huomata! Sarjassa seurataan neljän kaveruksen elämää, kun heidän yhteinen ystävä Alison katoaa. Vuotta myöhemmin ystävykset alkavat saada viestejä salaperäiseltä, itseään ”A”:ksi kutsuvalta henkilöltä, joka uhkaa paljastaa kaikki nelikon salaisuudet ja näin kiristää heitä. Tässä sarjassa on kiva kun pelkän teinidraaman lisäksi oikeesti löytyy jännittäviä ja jopa pelottaviakin kohtauksia! Tosin mä saan niin pienistä jutuista sätkyjä… 😀

Gossip Girl – Pistin tän tähän listan alimmaksi, koska kelleppä kyseinen sarja ei nyt ois tuttu. Ehdottomasti mun lempparisarja kautta aikojen, vois melkeen sanoo jopa klassikoksi. Jos siis jostain ihmeen kummasta syystä et oo GG:tä koskaan kattonu niin hop hop sarja pyörimään! Täähän kuuluu jo melkee yleissivistykseen, haha!  Sarjassa seurataan teini-ikäisen ystäväjoukon elämää New Yorkin varakkaassa Upper East Sidessa. Ihanaa teinidraamaa, hyvän näkösiä miehiä ja ihanaa hömppää! Ja jos ei muu niin ainaki viimeistään Ed Westwick on syy kattoa tätä sarjaa, nam! 😉

Viaplaytä voi muuten nyt testata kuukauden ilmaseksi, joten kantsii käydä tilaamassa se jos kaipaa piristystä kaamosmasennuksen keskelle. Mutta hei kertokaas tyypit teidän sarja vinkkejä, koska kaipaan koko ajan uutta katottavaa. Kommentoikaa mitä sarjoja te katotte ylipäätään?

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *