Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

RECIPE: TRIPLE CHOCOLATE CHEESECAKE

marraskuu 10, 2015
SERVINGS: 15 | PREP TIME: 45 MINUTES | COOK TIME: 0 MINUTES | DIFFICULTY: MEDIUM LEVEL

Hey! The mozzarella pizza recipe I shared a week ago got such a warm welcome that I decided to make Tuesday an official cooking day on my blog. I will share you guys some delicious favorites of mine so we can all cook together. Beach Body 2016 my a*s! 😀 This week it’s time for a tripe chocolate cheesecake, yummy! It seems pretty hard and time-consuming but to be honest, it’s not. In my opinion the best thing about cheesecakes is that you don’t have to be afraid of burning them because you need no oven 😀

CRUST

225g chocolate cookies with mint filling (eg. Oreos)
70g butter

FILLING

4 1/2 gelatine leaves
6 dl whipping cream
125g dark chocolate
125g milk chocolate
125g white chocolate
600g vanilla cream cheese
1-2 tablespoon coffee
1-2 tablespoon milk

DECORATION

50g dark chocolate
50g white chocolate
mudcake pieces


Set baking paper on a Ø 25cm springform pan. Crush biscuits and transfer them to a bowl. Add melted butter. Stir until well combined. Use your fingertips to press into base of prepared pan. Refrigerate for 20 minutes until firm.

Put gelatine leaves into cold water. Whip the whipping cream. Melt the chocolates in three different bowls either in the microwave or in a bain-marie. I melted them in the microwave but in that case beware not burning them.

Mix the melted dark chocolate with a case of vanilla cream cheese. Heat a tablespoon of coffee till it boils and melt 1 1/2 gelatine leaves into that. Mix this with the dark chocolate-vanilla cream cheese mix and remember to stir all the time. Add 1/3 of the whipping cream. Spread the filling into the springform pan with a spatula. Put it in the freezer while your doing the milk chocolate filling.

Cook the milk chocolate filling the same way as the previous filling. Mix the gelatine with boiling milk. Speard the filling into the pan and level the surface. Put the pan in the freezer again.

Cook the white schocolate filling the same way. Cover it well with a plastic wrap and refrigerate overnight.


Place cheesecake onto a serving platter. Melt the chocolates in separate bowls. At first spread the melted white chocolate on a baking paper as a thin sheet. Marble by trickling dark chocolate as a think line on it and make figures with a toothpick. Refrigerate until firm. Slice it as triangles. Decorate the cheesecake with them and mudcake pieces.

***

Heippa! Viime tiistainen maailman paras mozzarella pizza -resepti sai sen verran kovan suosion, että päätin tehdä tiistaista blogissani kokkauspäivän. Jaan tänne nyt sitten aina herkullisia reseptejä, jotta voidaan yhdessä kokkailla, herkutella ja itsekkin paisuta kuin pullataikinat ja lihota. Höpö höpö mitään rantakuntoon 2016 kuureja vaan me ollaanki ensi kesänä rantapallo kunnossa, haha! 😀 Tällä kertaa vuorossa paras juustokakku resepti, nimittäin tänään kokataan herkullinen kolmen suklaan juustokakku, nam! Vaikuttaa ehkä joistain työläältä ja vaikealta, mutta tämä on suht helppo valmistaa. Mikä juustokakuissa on parasta niin se. että ei tarvitse ainakaan pelätä polttavansa niitä, kun niitä ei uuniin pistetä. 😀

POHJA

225 g Domino minttu -keksejä
70 g voita

TÄYTTEET

4 1/2 liivatetta
6 dl vispikermaa
125 g tummaa suklaata
125 g maitosuklaata
125 g valkosuklaata
600 g vanilja tuorejuustoa
1 – 2 rkl kahvia
1 – 2 rkl maitoa

KORISTELUUN

50 g tummaa suklaata
50 g valkosuklaata
mutakakun paloja

Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan Ø 25 cm pohjan ja reunan väliin. Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita keksimuruun. Levitä seos vuoan pohjalle ja laita pohja pakkaseen.

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sulata tumma suklaa, maito- ja valkosuklaat erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Itse sulatin mikrossa, mutta muista tällöin välillä sekoittaa suklaata ja varoa lämmittämästä liikaa, koska suklaa palaa helposti.

Sekoita tumma suklaa yhteen rasialliseen tuorejuustoa. Kuumenna 1 rkl kahvia kiehuvaksi ja sulata 1 1/2 liivatetta siihen. Sekoita tämä suklaa-tuorejuustoseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi joukkoon 1/3 kermavaahdosta. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta lastalla tai veitsellä. Nosta pakastimeen siksi aikaa, kun teet maitosuklaatäytteen.

Valmista maitosuklaatäyte samaan tapaan kuin edellinen täyte. Sekoita liivatteet kiehuvan kuumaan maitoon. Levitä täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta vuoka taas pakastimeen hetkeksi.

Valmista vielä valkosuklaatäyte samaan tapaan. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä hyvin kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, käytä veistä tai lastaa apuna. Jos reunoihin jää epätasaisuutta, saat tasoitettua ne kiehuvassa vedessä lämmitetyllä veitsellä.

Lopuksi koristele kakku. Sulata suklaat erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä ensin valkosuklaa leivinpaperille ohueksi levyksi. Marmoroi valuttamalla tummaa suklaata ohuena raitana pinnalle ja sekoittamalla hiukan hammastikulla tai veitsenkärjellä. Anna jähmettyä jääkaapissa, leikkaa kolmioiksi. Koristele kakku suklaakolmioilla ja mutakakun paloilla.

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *