Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

SOMETHING NEW?

joulukuu 31, 2015


New Year is almost here so it means it’s time for a new me as well, right? One of the best decisions this year was to go blonde because this look makes me feel more like myself. But I’ve got this feeling that I’d like to try out something new in 2016…

My hairdresser and friend — Henry — and I have been playing with an idea that we’d add something crazy to my current look. Don’t be too shocked though, only for a couple of weeks! But what should be the color? That’s the problem. Maybe something blue or lilac… What do you think? Give me some ideas 😀

If there are some other people out there who want a special kick to start out the year of 2016 but are not sure yet how, let me help you. Change your hairdresser to the best one out there: Henry of Parael! He’s done my hair for about half a year now and I wouldn’t let anyone else touch my hair anymore. Check out his information below.

Parael Oy
Trillakatu 3, 02610 Espoo
Henry Harjusola
henry@parael.fi
Instagram: @parael_hair
***

Uusi vuosi lähestyy ja eikös se tarkota siis myös uusia kujeita? Oon ollu mun tukkaan tosi tyytyväinen ja tää blondi tuntuu enemmän omalta, kuin se ruskea. Kuitenkin mua kutkuttelee ajatus, että ensi vuonna olisi kiva kokeilla taas vähän jotain uutta…

Olen parturini Henryn kanssa leikitellyt ajatuksella, että laitettaisiin mun tukkaan jotain räväkkää väriä. Älkää järkyttykö, siis ihan pariksi viikoksi vain tai eihän sitä tiedä jos mä aivan hullaannun siihen… Mutta millä värillä värjättäis? Siinäpä pulma… Ehkä jotain sinistä tai lilaa vai mitä mieltä te ootte? Auttakaahan meitä valinnassa ja kertokaa kommenttiboksiin teidän ehdotus! 🙂

Jos siellä ruudun takana on muita, jotka kaipaa jotain uutta ensi vuoteen, mutta ei tiedä vielä mitä niin mäpä kerron. Alottakaa vuosi vaihtamalla parturinne/kampaajanne uuteen ja parempaan eli Paraelin Henryyn! Reilun puoli vuotta olen käynyt hänen käsittelyssään ja en voi kuin suositella, joten alla yhteystiedot.

Parael Oy
Trillakatu 3, 02610 Espoo
Henry Harjusola
henry@parael.fi
Instagram: @parael_hair
Pictures by Miska Lehto

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *