Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

RECIPE: HEALTHY CHOCOLATE CHIA SEED PUDDING

tammikuu 5, 2016

SERVINGS: 2-4 | PREP TIME: 10 MINUTES | COOK TIME: 0 MINUTES | DIFFICULTY: EASY LEVEL


Hey! The end of December consisted pretty much of eating for me and I think I’m not the only one. What would be a better way to start 2016 than a little lighter recipe instead of my usual calorie bombs. I’m not going to give up on chocolate though because chocolate and I are inseparable.

I’ve used chia seeds in smoothies before because they contain a lot of important nutrients, fibres and protein. They give you a lot of energy, strengthen your bones and are great for your heart, for example. I’ve fallen for chia puddings and this one is my favorite one at the moment 🙂


CHOCOLATE CHIA SEED PUDDING

400 ml chocolate soy milk
1 banana
1 dl chia seeds
1,5 teaspoon raw vanilla

Put all the ingredients into a blender and blend them. Dose into cups and put into refrigerator overnight. Enjoy!

Hellou! Joulukuu meni mulla herkutellessa ja vähän veikkaan, että en ole ainut jolla on nykyään vaikeuksia saada housun nappi kiinni… Vuosi 2016 onkin hyvä alottaa pikkasen kevyemmällä ruokavaljolla, joten siksi vuoden ensimmäinen ruokapostuas on poikkeuksellisen terveellinen. Kuten aiemmista postauksista ehkä olettekin huomanneet niin mä rakastan suklaaherkkuja, joten terveellisyydestä huolimatta suklaasta me ei luovuta!

Oon käyttäny aiemmin chia-siemeniä smoothiessa, koska niillä on paljon hyviä terveysvaikutuksia. Niistä on apua muunmuassa terveeseen sydämeen, tasaiseen verensokeriin ja energian saantiin, vahvaan luustoon ja hampaisiin, sekä niissä on paljon kuitua ja proteiinia. Oon viime aikoina testannut smoothien sijaan kuitenkin muutamia erilaisia chia-vanukas ohjeita, mutta en ole löytänyt täydellistä. Siksi jaan teille nyt oman herkullisen variaationi. Toivottavasti tää maistuu teille yhtä hyvin kuin muut suklaiset reseptini! 🙂

SUKLAINEN CHIA-VANUKAS
400 ml suklaasoijamaitoa
1 kpl banaania
1 dl chia-siemeniä
1,5 tl aitovaniljaa

Mittaa kaikki aineet blenderiin ja sekoita. Annostele kippoihin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *