Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

RECIPE: GREEN SMOOTHIE BOWL

tammikuu 13, 2016

SERVINGS: 2 | PREP TIME: 10 MINUTES | COOK TIME: 0 MINUTES | DIFFICULTY: EASY LEVEL

Hey! I feel like everyone’s sick this time of year. I’m just waiting for the flu to hit me… The ones who have been following me for a while now know that I get sick very easily. So I’m pretty sure I won’t be safe from this epidemic.

I’m not giving up though! I’m wearing woolen socks around the clock, eating soups and popping vitamin pills. Even though vitamin pills are helpful I feel like I don’t want to get vitamins only from them. I need something real, you know. This smoothie bowl has been my go-to this month! I’m super excited about this ”new” way of drinking (eating?) smoothies. I feel like they’re much more filling this way thanks to the extra ingredients such a peanuts on the top of them.

I need to reveal something, though. I don’t make them only because they’re filled with vitamins and other important nutrients but because they’re so damn easy to cook. Just put all the ingredients in the blender and voilà!

GREEN SMOOTHIE BOWL

300 g frozen mango
1/2 avocado
1 kiwi
1 big leaf of kale
3 dl self-squeezed apple juice

Hellou! Tähän aikaan vuodesta on taas paljon flunssaa liikkeellä ja tässä jo melkein odottelen milloin se iskee muhun… Blogiani pidempään seuranneet nimittäin tietääkin, että mä sairastelen taukoamatta. En siis usko, että tulen välttymään tältäkään aallolta, sniff.

Tosin en ole luovuttanut taistelua, sillä epätoivosesti yritän pitää villasukkia vuorokauden ympäri, syödä keittoja, sekä nykyinen aamupalani koostuu kourallisesta kaiken värisiä vitamiini pillereitä. Toki kaikkea tarpeellista ei saa (tai voi olla että nykyään saakin tässä hullussa maailmassa), eikä kannata ottaa purkista ja siksi pillereiden lisäksi teen aamulla jonkin herkullisen smoothien. Tai nykyään smoothie bowlnin, koska oon ihan innostunu niistä! Onko täällä muita sielun veljiä tai siskoja? Ainut erohan niissä smoothieen on, että se on kaadettu kippoon ja päälle on lisätty jotain. Ne kuitenkin on ruokaisampia ja niitä ei tule hotkittua niin nopeasti pillillä, kun smoothiet (mitkä mulla menee yleensä nanosekunneissa).

Täytyy tosin paljastaa, että en tee näitä ensisijaisesti niiden terveellisyyden vuoksi vaan siksi, että ne on niin hyviä ja helppo tehä, kaikki ainekset vaan blenderiin! Mietin, että voisin alkaa jakaa teille täällä blogin puolella myös meikäläisen smoothien -reseptejä ja alotetaan ehkä tästä mun lempparista! 🙂

VIHERSMOOTHIE KULHO
300 g pakastemangoa
1/2 kpl avokadoa
1 kpl kiiviä
1 iso lehtikaalin lehti
3 dl tuorepuristettua omenamehua

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *