Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

GETTING CRAZY

tammikuu 14, 2016

Hey! The start of my week was… Well, not that bright as you may have noticed from my Monday post… I’m feeling very good now, even though the picture above may give you a little different vibes. I’m very much aware that I may seem like a serial killer in my outfit shots  — and you guys tend to comment about it as well. But this picture just takes it to the next level 😀 I got scared when I opened these photos, haha.

I’m have a hoodie on that I’ve been wearing way too much lately. At least Valtteri thinks so because one day when I was searching for this at home I found if from the laundry basket. And what comes to the shoes, I had been yearning for them for a good amount of time but I didn’t ever feel like they would suit me. I happened to get them from Junkyard’s from a press event and I’m so in love with them to be honest. I’m getting a little crazy with Adidas again — just like last summer. It went so far back then that someone asked me if Adidas sponsored me. I seem to be heading that way again so warn me before it’s too late 😀


I’d love to hear your favorite brands that are taking over your closets at the moment! And do you guys dig this look?
***

Hellou! Viikko alko melko huonosti, kuten saittekin lukea maanantain postauksesta… Täällä on nyt kuitenkin erittäin hyvät fiilikset, vaikka yllä olevasta kuvasta voisi toista päätellä. Olen ollut tietoinen, että näytän askuvissa tappavan masentavalta, kuten moni teistä kommentoi, mutta tuo menee jo aivan uudelle levelille. Ihan säikähdin omaa naamaa kun sain nämä kuvat!

Päällä mulla on huppari, mikä on nähty nyt vähän liiankin usein mulla. Ainakin Valtterin mielestä, sillä yksi päivä etsin tuota paitaa ja löysin sen pesukopasta… Oon pitkään kuolannut noita Addun tossuja, mutta samalla ollut sellainen olo, että eivät sovi meikäläisen jalkaan. Satuin saamaan ne Junkyardilta eräässä pressitilaisuudessa ja en vaihtais pois, oon ihan rakastunu! Muhun on taas iskemässä se viime kesäinen Adidas -hulluus, kun päälläni ei muita brändejä nähtykkään. Se meni niin pahaksi, että joku sillon jo kommentoi onko meillä joku sponsorisopimus. Jos mä oon kohta taas ajautumassa siihen pisteeseen niin varottakaa mua sitten ajoissa, haha! 😀


Ois kiva kuulla mitkä on teidän lemppari merkkejä tai niitä mitä tällä hetkellä eniten fiilistelette? Ja tietenkin se perinteinen kysymys, mitä tykkäätte lookista?

OUTFIT OF THE DAY

|COAT| H&M
|HOODIE| Zalando
 |JEANS| Diesel
|SHOES| Junkyard
Pictures by Miska Lehto

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *