Skrollaa alas
en
fi

PLANS FOR 2016

tammikuu 18, 2016

Hey! As you know by this Viaplay collaboration I’ve had for a couple of months now, I’m a person who always needs a TV-show to watch in the evenings to get my head out of work stuff before I can escape to my dreams. I’m also that kind of person who spends Sundays in bed staring at the screen for hours. And I feel like I may not be the only one, am I right? Last week I just felt that I couldn’t find anythings interesting to watch so I asked you guys here on my blog and on Instagram some suggestions on what to watch next.

There were hundreds of them and I’m over the moon about that so thank you! I recognized that many of you guys here on the blog have quite the same taste as I do. And I actually had already seen many of the shows you recommended. But of course there were a lot of new ones that I’m looking forward to get into. So here’s the official list of what I’m going to be watching this year, 2016!

Revenge – I had never heard of this show before so I decided to glance the first episode. I ended up watching not only the first episode but also the second one. If I wouldn’t have had the ”must” to do this post I think I’d still be watching it, haha. Description: ”An emotionally troubled young woman makes it her mission to exact revenge against the people who wronged her father.”

The Vampire Diaries – This show was highly recommended but I’m not usually into these vampire series. It’s hard for me to take this kind of shows seriously but this seemed pretty good based on the first episode. Description: ”A teenage girl is torn between two vampire brothers.”

Grey’s Anatomy – I know, I know… Everybody already knows this one. I’m very familiar with it as well but I’m shamed to admit that I have never ever watch an episode entirely. I decided years ago that this show wouldn’t really be my style but when I checked it out more accurately I kind of started to dig it. Description: ”A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.”

Heroes Reborn – As I’ve mentioned earlier, I’m not into supernatural things in series — especially scifi-series like this. I decided to watch the first episode and now I can’t wait to see the rest of them — probably already next week! It’s a mini-show with only 12 episodes. Description: ”A year ago, a terrorist attack in Odessa, Texas, left the city decimated. Blamed for the tragic event, those with extraordinary abilities are in hiding or on the run from those with nefarious motives.”

The Walking Dead – My friends are so hooked on this show and they’ve worked hard to get me into it. I haven’t really ever got the spark to check this one out based on the stories they have told. It has just sounded like a basic zombie slaughter party. It’s so popular, though, so I wanted to see what it looks like and it’s very different from what I thought it would be. I’m looking forward to see the rest of it. Description: ”Sheriff Deputy Rick Grimes leads a group of survivors in a world overrun by zombies.”

Hellou! Kuten tämän Viaplay yhteistyön myötä tiedätte olen niitä tyyppejä, jotka tarvii jonkun sarjan mitä katsoa arkisin yksi jakso illalla, että saa ajatukset muualle työjutuista. Olen myös niitä jotka näin sunnuntaisin viettää koko päivän sängyssä katsoen sarjaa ja luulenpa siellä ruudun takana olevan muita samanlaisia vai onko? Viime viikolla  kävi kuitenkin niin, että en löytänyt mitään uutta katsottavaa ja kyselin täällä blogin, sekä myös Instan puolella sarjavinkkejä.

Ehdotuksia yli sata, joten iso kiitos siis kaikille kommenttia laittaneille! Huomaan, että tänne blogin puolelle on päätynyt tyyppejä joilla on selvästi samanlainen maku kuin mulla, sillä monia sarjoja olin jo katsonut tai ne oli muuten tuttuja. Oli siellä myös uusia tuttavuuksia ja kokosinkin ehdotuksienne perusteella listan sarjoista, joita aion katsoa Viaplaystä tänä vuonna, vuonna 2016!

Revenge – En ollut koskaan aiemmin kuullut tästä sarjasta. Päätin siis tutustua sarjaan katsomalla pätkiä ensimmäisestä jaksosta, mutta päädyinkin katsomaan kaksi ekaa jaksoa. Jos en olisi tullut kirjottamaan tätä postausta niin olisin varmaan vieläkin sarjan kimpussa, hups! Kuvaus: ”Emily Thorne on uusi Hamptonsilla, tai siltä se näyttää. Rikas naapurusto oli hänen kotinsa, kunnes jokin tuhosi hänen perheensä ja sen maineen. Nyt, vuosia myöhemmin, hän on palannut kosto maistuu parhaiten kylmänä tarjoiltuna.”

The Vampire Diaries – Tätä sarjaa ehdotettiin todella paljon, mutta tykkään vaan harvoista tällaisista vampyyri tai ihmissusi jutuista. Usein mulla on vaikeuksia ottaa tämän tyylisiä sarjoja tosissaan, mutta tämä vaikutti ensimmäisen jakson perusteella kuuluvan niihin harvoihin hyviin. Kuvaus: ”Vampyyripäiväkirjat seuraa Elena Gilbertin elämää, joka rakastuu vampyyri Stefan Salvatoreen. Heidän elämänsä muuttuu monimutkaisemmaksi kun Stefanin veli Damon palaa kaupunkiin mukanaan kauna veljeään kohtaan. Sarja sijoittuu fiktiiviseen Mystic Fallsin kaupunkiin, Virginiaan, ja sillä sanotaan olevan epäluonnollinen historia. Vampyyripäiväkirjat on saanut kriitikoilta ylistäviä arvosteluja.”

Grey’s Anatomy – Joo tiedetään, tää on jo kaikille tuttu. Mullekkin sarja on kyllä erittäin tuttu, mutta täytyy vähän nolostuen myöntää, että en ole eläissäni katsonut yhtäkään kokonaista jaksoa. Olen vain vuosia sitten tuominut, että sarja ei oo mun tyylinen. Kun päädyin nyt tutustumaan sarjaan uudelleen niin alkoi tuntua, että täähän voisikin olla ihan kiinnostava. Kuvaus: ”Seattle Grace Hospitalin lääkärit pelastavat ihmisiä päivittäin, mutta hakevat toistensa ystävyyttä, rakkautta ja lohdutusta. Yhdessä he oppivat ymmärtämään että sekä omassa elämässään että työelämässä mikään ei ole mustavalkoista.”

Heroes Reborn – Kuten olen aiemmin kertonut niin yliluonnolliset sarjat ei oikein ole meikäläisen juttu tai etenkään tämmöset scifi -sarjat. Katsoin tätä yhden jakson ja ajattelin myös katsoa loputkin, ehkä jo ensi viikon aikana! Kyseessä on nimittäin minisarja, jossa on vain 12 jaksoa. Kuvaus: ”Terroristihyökkäys autioittaa Texasissa erään kaupungin, ja siitä syytetään niitä asukkaita joilla on erityisiä kykyjä. Nyt näiden salattujen sankareiden täytyy taistella välttyäkseen järjestyspartiolta.
12″

The Walking Dead – Mun kaverit on kyseiseen sarjaan ihan koukussa ja on kovasti yrittäny saada muakin tän sarjan pariin. Kuitenkaan heidän kertomuksensa tai sarjan kuvaus ei ole kuulostanut kauhean kiinnostavalta. Sarja on kuulostanu näiden perusteella vain zompien kappaleiksi räjäyttelyltä. Tää on kuitenkin nyt niin suosittu sarja, että päädyin katsomaan yhden jakson ja tää on tosi erilainen mitä oon kuvitellu, joten taidan katsoa loputkin jaksot. Kuvaus: ”Poliisi Rick Grimes herää koomasta autiossa sairaalassa, ja toteaa tuntemansa maailman muuttuneen zombien valtaamaksi, apokalyptiseksi taistelutantereeksi. Lähistöllä pieni selviytyjien leiri puolustautuu henkensä edestä ’kuolleiden’ vaaniessa joka nurkan takana. Selviääkö Rick ryhmineen zombiarmeijasta – ja toisistaan – uudessa, karmivassa todellisuudessa?”

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *