Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

PHOTO DIARY III – NEW YORK

kesäkuu 8, 2016

Hey guys! On the third morning of our trip (well, it was 12 o’clock already in the afternoon but for us tired ones it was still the morning) to MoMa which is one of the world’s leading modern art museums. I remember loving it last time I was in NYC but this time it felt a bit uninspiring.

The only thing I remember about MoMa is a guard that was laughing at an art piece because he didn’t seem to get what was so artsy about it. It was a chair that was make out of these sticks. We were not sure if he was laughing at the art piece or did he understand Finnish since our reactions were from ”those looks like penises” to ”are those dookies?” I think it would be better if we left galleries alone in Finland — or at least shut our mouths 😀

This cultural experience was a bit too much for us so from there we went to the 9/11 Memorial and continued shopping.

***

Hellou! Kolmantena päivänä New Yorkissa suunnattiin heti aamusta (tai no kello oli jo 12, mutta meille laiskiaisille se oli vielä aamu) MoMAan eli ehkä maailman johtavimpaan modernin ja nykytaiteen museoon. Viime reissulta muistelin, että olisin tykännyt siitä, mutta ainakin tällä kertaa se tuntui jotenkin mitään sanomattomalta.

Ainut mikä MoMasta jäi mieleen oli vartia, joka itsekkin nauroi eräälle taideteokselle, kun ei näyttänyt ymmärtävän mikä siitä tekee taidetta. Se oli tuoli, jostä lähti sellaisia pötkylötä joka suuntaan. Tosin emme olleet varmoja naurattiko häntä vain tämä teos vai mahtoikohan vartia sittenkin ymmärtää suomea. Meidän reaktiot teokseen olivat nimittäin ”noi näyttää ihan kikkeleiltä, nojatuoli täynnä kikkeleitä” ja ”ihan ku noi ois paskapökäleitä”. Ehkä parempi, että Suomessa jätetään taidegalleriat kiertämättä tai pidetään ainakin silloin suut kiinni. 😀

Tämän kulttuurikokemuksen jälkeen oli sen verran jotenkin uupunut olo, että käväistiin 9/11 Memorial -muistomerkillä ja siitä jatkettiin vain shoppailemaan.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *