Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

LIVING ROOM

kesäkuu 25, 2016

Hey guys! On Wednesday I posted a video where I decorated our living room but I wanted to post some pictures as well. I know that there are people who are not interested in my videos and like to read regular posts instead.

I already love our living room but some changes are still on the way. Next week we’re getting a new table that you’ll see on Saturday. I’m also looking for another table that would be next to the sofa where people could place their glasses, for example. Even though we just got the living room ready, I’m already thinking about buying a new carpet and changing that one to my home office. I don’t think we’ll ever get this apartment ready — let alone throw out housewarming party, haha.

***

Hellou! Keskiviikkona julkasin teille videon, jossa sisustettiin meidän olohuone, mutta halusin laittaa vielä pari kuvaa lopputuloksesta. Tiedän siellä ruudun puolella nimittäin olevan niitäkin joita mun videot ei välttämättä kiinnosta ja jotka tykkää enemmän lukea näitä tavallisia postauksia.

Itse tykkään jo nyt valtavasti meidän olohuoneesta, mutta muutama muutoksia sinne on vieläkin tulossa. Ensi viikolla pitäisi saapua uusi pöytä, jolle omistan lauantaina oman postauksen. Myös sohvan viereen kaipailen pöytää, jolle voisi laskea juoman. Vaikka vasta viikko takaperin saatiin olohuone valmiiksi niin olen jo alkanut harkitsemaan uutta mattoa ja tuon nykyisen maton siirtämistä työhuoneeseen. Emme varmaan ikinä saa tätä asuntoa valmiiksi ja pääse pitämään tupareita, haha.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *