Skrollaa alas
en
fi

PHOTO DIARY VIII – NEW YORK

1 heinäkuun, 2016

Hey guys! The eight day in New York City started with a morning stroll first at Central Park and then at the Brooklyn Bridge. The views in NYC are so breathtaking that one doesn’t even understand how much one walks every single day and at the end of the day feet are screaming of pain. Luckily coffee gave a lot of energy for the daily adventures in the city. Especially Dunkin’ Donuts’ ice latte 😀

But coffee can’t replace food, can it? We headed to Soho that is the best restaurant and café area in New York in my opinion. We went for a lunch to a place called Egg Shop which served egg in many different variations as the name may reveal. It’s popular among many bloggers and no wonder — the food was so good! I shared my thoughts about it earlier and you can find the post from here.

We spent the rest f the day shopping but we also went to a sightsee as well; One World Trade Center -skyscraper. It’s the tallest building in the western world so the view was pretty breathtaking. We also saw the Finnish pop prince Isac Elliot there which was a fun co-incidence. I knew he was there because I got tens of snaps from you guys that he was in NYC as well but it was a bit bazar that we saw him by accident in a huge city like that 😀

***

Hellou! Kahdeksas päivä New Yorkissa lähti käyntiin lenkillä aluksi Central Parkin tunnelmissa ja sitten Brooklyn Bridgen suunnilla. New Yorkissa maisemat ovat niin upeita, että ei edes tajua köpöttäneensä hurjia matkoja ja päivän päätteeksi jalat aina kiittävät… Onneksi kahvi toi joka päivä paljon energiaa kaupungin tutkimiseen! Etenkin Dunkin’ Donutsin super herkullinen jäälatte 😀

Pelkällä kahvilla sitä ei kuitenkaan selvitä kokonaista päivää, joten suunnattiin jälleen Sohoon. Mielestäni New Yorkin parhaalle ravintola/kahvila alueelle. Käytiin syömässä Egg Shop nimisessä mestassa, mistä nimensä mukaisesti sai munaa monessa muodossa (ja hyi, älkää ajatelko pervosti). Tiedän paikan olevan useamman ulkomaalaisen bloggaajan suosima ja eipä ihme, annokset oli herkullisia! Postasinkin paikasta jo aiemmin, postaus löytyy täältä.

Päivä meni pitkälti shoppaillen, mutta pistäydyttiin me erässä nähtävyydessäkin,  One World Trade Center -pilvenpiirtäjässä. Kyseessä on koko läntisen pallon puoliskon korkein rakennus, joten näkymät siellä sijaitsevalta One World Observatory -näköalatasanteelta on huikeat. Törmättiin siellä myös Isac Elliottiin, mikä oli aika hauska sattuma. Tiesin kyllä hänenkin olevan samaan aikaan Nykissä, koska sain siitä teiltä kymmeniä snäppejä, mutta hassua kuinka noin isossa kaupungissa voidaan sattua samaan paikkaan samaan aikaan. 😀

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *