Skrollaa alas
en
fi

HOW’S IT REALLY GOING?

2 heinäkuun, 2016
Hey guys! After coming back to Finland from the States I’ve been dragged to every single direction every single day. I’ve ran from one meeting to another with different companies and on top of them I have my own projects, meetings, events, interviews and a blog to run.

On the day before yesterday when I came back home from the Mr. Gay Finland competition where I was a judge, I was exhausted. We went to McDonald’s drive through with Valtteri and his friend and watched a couple of episodes of The Carrie Diaries and after that I fell asleep on the couch. Even after waking up from a good night sleep I was extremely tired. I tried to work but I just couldn’t. I felt like there were thousands of thoughts floating around my head and I couldn’t grab any of them.

Many of you have asked when have I spent a holiday and when am I going to spend some time off. I’ve always answered that I love what I do so much that I don’t need holidays. Clearly I’ve been wrong. Yesterday morning Valtteri noticed that everything wasn’t right and said that he had had a feeling that something was wrong for a few days already. I had been talking in my sleep about contracts that should be signed. Clearly I started to be too stressed.

Valtteri helped me to get through the all the compulsory work stuff and talked me into come here to Rovaniemi to my sister’s place. It’s one of the rare places where I can rest and not stress. I can just concentrate on myself, my health and well-being with my loved ones. It’s extremely hard for me to do nothing and I’m constantly working on something. Even though I absolutely love what I do, one must draw the line somewhere. I think I’ll stay here till Thursday but don’t worry, I’ll keep on updating my blog and YouTube channel as usual 🙂 I’ll close my mail box for a while, though…

P.S. These photos were taken at Five Guys which is one of the best burger places I’ve ever visited. Their vegetarian burger was the sh*t! I recommend you to try them out if you’re in the States, UK or France.
***

Hellou! Palattuani Suomeen mua on vedetty joka suuntaan käsistä ja jaloista. Olen päivät juossut tapaamisesta toiseen useammankin eri yrityksen asioilla, sitten mulla on vielä ne omat projektit, tapaamiset, edustustilaisuudet, haastattelut ja ai niin tätä blogiakin pitäisi päivittää!

Toissa päivänä Mr. Gay Finland -kisasta kotiin saavuttua, olin ihan tööt! Mäkkärin autokaistan kautta saavuin kotiin, katsoin Valtterin ja ystäväni kanssa The Carrie Diaries -jakson ja simahdin siihen sohvalle. Herättyäni pitkiltä yöunilta olin edelleen ihan uupunut. Yritin tehdä töitä, mutta mistään ei tullut mitään. Tuntui, että päässä leijaili tuhat eri ajatusta, mutta en saanut mistään kiinni.

Moni on kysellyt, että milloin olen viimeksi lomaillut ja millon olen ajatellut pitää hieman lomaa. Olen vain vastannut siihen, että rakastan sitä mitä teen niin paljon, että en tarvitse siitä lomaa. Ilmeisesti olen ollut väärässä. Eilen aamulla Valtteri huomasi, että mulla ei ole kaikki hyvin ja sanoi, että on pistänyt merkille mua vaivanneen jonku jo muutaman päivän. Olen nimittäin yöllä unissanikin puhunut eräistä soppareista, mitkä täytyisi allekirjoittaa. Selvästikkin aloin olla liiaan stressaantunut.

Eilen Valtteri autto mua hoitamaan muutamat pakolliset työjutut ja sai mut ylipuhuttua tänne Rovaniemelle siskoni luo. Tämä on nimittäin niitä harvoja paikkoja, missä mä voin vain levätä ja olla stressaamatta yhtään mistään. Keskittyä vain itseeni ja omaan hyvinvointiini lähimmäisteni seurassa. Mä kun en oikein osaa vain olla vaan miljoona asiaa pitäisi hoitaa samaan aikaan. Vaikka kuinka paljon rakastaakin sitä mitä tekeen niin ilmeisesti sitäkin voi tehdä liikaa, siinäkin on rajansa. Lomailen täällä todennäköisesti torstaihin saakka, mutta postauksia tulee silti tavalliseen tapaan päivittiäin ja videoitakin kolme kertaa viikossa, älkää siis huoliko en katoa täältä minnekkään! 🙂 Sähköpostin pistän nyt kuitenkin hetkeksi kiinni…

P.S. Nämä kuvat on Five Guys nimisestä burger mestasta, missä tuli nautittua New Yorkin matkan aikana useampikin hamppari! Oli nimittäin niin mielettömän hyvää, etenkin kasvisburgeri, nam! Suosittelen testaamaan, kyseisen ketjun ravintoloita löytyy myös Lontoosta ja Ranskastakin nykyään.


25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *