Skrollaa alas
en
fi

PHOTO DIARY IX & X – NEW YORK

heinäkuu 3, 2016

Hey guys! We spent the day we left and the day before that shopping in panic; eight days in New York had passed by so fast! There were still many stores on the list that we wanted to visit. I wanted to find, for example, books by YouTubers such as Connor Franta and Tyler Oakley. I can’t wait to start reading them.

A company offered us a possibility to enjoy an amazing dinner at The Smith restaurant. We also had to re-visit Morgenstern’s ice cream bar because it was so heavenly! We also bought (too much) candy from the famous Dylan’s Candy Bar that may be familiar to you from, for example, Gossip Girl.

In ten days we were able to check out most of the places we wanted to but we still have many places to visit on our next trip there. There’s always something new to see in NYC! We were afraid that our luggages wouldn’t close since they were so packed but luckily they did and we didn’t need an extra bag 😀

This was the last part of the New York Photo Diary. I love making these posts! Do you like them? Would you like to see this kind of posts from our upcoming trips? 🙂
***

Hellou! Lähtöpäivä ja sitä edeltävä päivä meni todellisessa paniikki shoppailessa, kahdeksan päivää New Yorkissa oli kulunut huomaamatta! Listalla oli vielä monia liikkeitä, joissa pitäisi käydä ja monia ostoksia, jotka tulisi löytää. Mulla oli listalla muunmuassa tubettajien kirjoja ja löysinkin Connor Frantan ja Tyler Oakleyn kirjat, ne olikin ehkä ne eniten haluamani! En malta odottaa, että kiireet vähän helpottavat ja pääsen kyseisten kirjojen kimppuun.

Meille tarjottiin viimeisinä päivinä myös erään yrityksen puolesta huikea päivällinen The Smith -ravintolassa. Vielä ennen lähtöä oli myös koettava uudelleen Morgenstern´s -jäätelöbaarin jäätelöt, ne oli jotain niin TAIVAALLISTA! Ostettiin tyhjäksi myös muunmuassa Gossip Girlsitä kuuluisa Dylan´s Candy Bar!

Kymmenessä päivässä saatiin aika hyvin kierrettyä kaikki haluamamme mestat ja jotain jäi vähän ensi kertaankin. Tai itseasiassa aika paljonkin, sillä tuossa kaupungissa olisi loputtomasti nähtävää. Se oli suorastaan ihme, että saatiin matkalaukut kiinni, eikä tarvinnut edes ostaa ylimääräistä laukkua kaikille ostoksille. Tosin paluulennon istuin sormet ristissä, jotta vetoketju ei ratkeaisi ja koko laukku räjähtäisi lennon aikana. Meikäläiselle kun tahtoo aina sattua ja tapahtua… Kerran odotti matkalaukku määrnpäässä ilman yhtä rengasta… 😀


Tämä olikin viimeinen Photo Diary -postaus tältä matkalta. Näitä postauksia oli super kiva tehdä, kertokaahan mitä te tykkäsitte? Haluaisitteko näitä myös tulevilta matkoilta? 🙂

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *