Skrollaa alas
en
fi

HEIPPA!

29 elokuun, 2016
6-1

Hellou! Nyt ollaan palattu helteisestä Pariisista takaisin Suomeen. Vaikka matka oli mitä ihanin niin jostain syystä en ole ikinä ollut niin onnellinen kotiin päästyä. Ehkä syynä on se kamala jopa 36 asteen tukala kuumuus, mikä todellakin söi voimia. Iltasin oltiin Valtsun kanssa niin poikki, että halutttiin vaan jäädä hotellihuoneeseen, kääntää ilmastoinnit kaakkoon, katsoa Netflixiä ja tilata huonepalvelusta ruokaa, vaikka Pariisissa olisi varmasti löytynyt parempaakin tekemistä.

Sain eilettäin siirrettyä matkakuvat koneelle ja jonkin verran niitä selattuani voin todeta, että syyskuusta taitaa tulla täällä blogin puolella Pariisi-kuukausi. Mutta en valita, sillä niin upeita kuvia julkaistavana niin kauniista kaupungista! Nyt jatkan kuvien selaamista ja alan vastailemaan kaikkiin kommentteihin, joihin en matkalla kerennyt vastailemaan.

Ihanaa viikkoa murut!

2 32B252822529 4 5-1 1 6252C5 8-1

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *