Skrollaa alas
en
fi

PÄIVÄ KUVINA #1 – PARIISI

31 elokuun, 2016
0

Hellou! Saavuttiin maanantaiaamuna Pariisiin ja kuten matkoilla tavallisesti, ensimmäinen päivä meni rennoissa fiiliksissä. Suunnattiin ensimmäisenä meidän hotellille, Castilleen. Hetki pyörittiin huoneessa sitä ja muuta hotellia ihastellen – en lainkaan ihmettele mistä he ovat viisi tähteään ansainneet.

Valtterin kanssa oltiin ensikertalaisia Pariisissa, joten lähdettiin varovasti tutkimaan hotellimme lähiseutuja. Hotellimme vierestä löytyi heti Chanel ja pidemmälle kävellessä seuraavaksi vastaan tulivat muunmuassa Alexander McQueenin ja Louis Vuittonin liikkeet, sekä lukuisia muita liikkeitä. Kauppoja kiertäessä alkoi kiertää myös mahassa, sillä tajuttiin ettemme olleet syöneet vielä mitään koko päivänä. Istuttiin siispä viereiseen kahvilaan haukkaamaan vähän salaatttia ja kun Pariisissa oltiin niin tottakai otettiin jälkiruoaksi macaron-leivos.

Syötyämme lähdettiin etsimään Pariisin suurta luksustavarataloa, Galeries Lafayette Haussmania. Heti sisään astuttua sattui todella yllättävä tilanne… Olin sovittamassa laukkua, kun takaani kuuluu nuoren naisen ääni, mikä kysyy ranskalaisella aksentilla englanniksi olemmeko kotoisin Suomesta. Tähän vastattuamme myöntävästi tämä ranskalainen neiti kertoo lukeneen mun ja Valtterin blogeja. Voitte vain kuvitella, kuinka meikäläisen leuka loksahti polviin saakka, niinku mitä!?!?

Vaikka kirjoitain blogia myös englanniksi ja päivitän osaa muistakin kanavista engalnniksi niin harvoin ajattelen mulla olevan kuitenkaan ulkomaalaisia seuraajia. Tilastojen mukaan, kun suurin osa kuitenkin on Suomesta. Tämä pieni kohtaaminen tämän lukijan kanssa ja hänen ihanat sanat antoi hurjasti inspiraatiota. Harmittaa vaan, kun näin myöhemmin tuli mieleen niin paljon asioita mitä mun olisi pitänyt sanoa, mutta sen sijaan toljotin yllättyneenä suu auki.

Kierrettiin tavaratalo läpi ja lopuksi suunnattiin sen kattoterassille. Itseasiassa koko paikkaan päädyttiin erään teiltä saamamme vinkin perusteella, sillä joku teistä kehui tavarataloa ylipäätään näkemisen arvoiseksi paikaksi ja etenkin kattoterassia. Terassilta olikin huikea maisemat ja sieltä näkyi komeasti Eiffel-tornille saakka. Kiitos siispä jälleen teille! 🙂

Melko aikasin palattiin takaisin hotellille, sillä loppu ilta käytettiin tulevien päivien suunnitteluun. Meillä kun oli ennen matkaa kädet täynnä hommia, joten matkan suunnittelu vähän jäi…

10 15 3 5 16 6 7 9252C5 12 15252C5 19 20 2252C6 2-1 9 10252C5 18 21 2252C7 4-1 8 13 14 17

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *