Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

ELÄMÄNMUUTOS

syyskuu 1, 2016
IMG_4176

Hellou! Mitä on tämä!?!? Syyskuun ensimmäinen päivä, nyt se on sitten virallisesti täällä, syksy nimittäin! Tänä syksynä aion antaa enemmän aikaa itselleni, mikä tulee olemaan mulle todella haastavaa. Ihmiselle, joka haluaa pitää kaikki langat omissa käsissään ja tehdä kaiken itse. Nyt kuitenkin olen siinä pisteessä, että enää en jaksa, eikä vuorokaudessa riittäisikään tunnit kaikkien asioiden pyörittämiseen, joten olen saanut ympärilleni onneksi auttavia käsiä! Tänä syksynä kerkeän siispä toteuttamaan asioita, joista olen unelmoinut.

Yksi näistä unelmista on ollut säännöllinen urheilu. Aiempaan elämänrytmiini liikuntaa oli mahdotonta sovittaa, sillä valvoin öitä töitä tehden, nukuin päivällä läppäri sylissä muutaman tunnin pätkiä ja sitten taas siirryin töiden pariin. Hassua kuinka onnelliseksi tämä asia mut tekee, en olisi koskaan uskonut innostuvani treenaamisesta näin! Tämän kunniaksi tällä kertaa näissä kuvissa onkin yllä meikäläisen sporttilookki! 😀

Toinen unelma tulee toteutumaan ensi sunnuntaina, mutta kuulette siitä lisää maanantaina. Kyseessä on unelma joka tulee monella tapaa muuttamaan elämää ja varmasti myös auttamaan mua löytämään rytmin elämääni. En malta odottaa, että pääsen kertomaan teille kaiken!

Istun paraikaa autossa, sillä se olisi taas tiedossa viikonloppureissu Ouluun. Ihanaa alkanutta syyskuuta ja syksyä!

|PÄIVÄNASU|

|HUPPARI| Nike
|T-PAITA| Nike
|HOUSUT| Nike
|KENGÄT| Nike

Kuvat: Valtteri Sandberg

IMG_4359 IMG_4357 IMG_4179 IMG_4361 IMG_6037

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *