Skrollaa alas
en
fi

HOTELL CASTILLE

4 syyskuun, 2016
IMG_6249

Hellou! Ajattelin omistaa oman postauksen mun ja Valtterin Pariisin reissun hotellille, sillä tosi moni teistä on kysellyt meidän hotellin perään. Yövyttiin Starhotels Castillessa, mikä sijaitsee Pariisin ytimessä hyvien yhteyksien varrella. Oikeastaan tuo täydellinen sijainti tuli meille ensikertalaisille yllätyksenä, koska ei tunnettu entuudestaan Pariisia kovinkaan hyvin. Se oli vain ja ainoastaan positiivinen yllätys, sillä monet nähtävyydet olivat kävelymatkan päässä ja ostoskadut löytyivät kulman takaa. Liikuttiinkin Pariisissa enimmäkseen kävellen, Uberilla ja taksilla.

Kun avasimme huoneemme oven niin leuka loksahti polviin saakka. Yövyttiin Duplex Suites -huoneessa, mikä on kaksi kerroksinen huone kahdella kylpyhuoneella varustettuna. Huoneesta löytyy myös upea ranskalainen parveke, josta avautuu kaunis näköala idylliselle pariisilaiselle kadulle. Huoneen, kuten koko hotellin sisustus on täynnä kauniita yksityiskohtia ja kokonaisuus on todellakin niin ranskalaisromanttinen kuin etukäteen saattoi kuvitella.

Aamulla herätessä ja nähdessään ensimmäisenä seinien koristeellisen tapetin, ei tarvinut hetkeäkään muistella missä päin maailmaa sitä oltiinkaan. Aamupalalle mentäessä ystävällinen henkilökunta tervehti heti, ”bonjour” ja olivat valmiina palvelemaan. Kauniilla sisäpihalla kelpasi nauttia monipuolista ja laadukasta aamupalaa. Tämä hotelli on todellakin ansainnut kaikki viisi tähteä ja myös me voimme sitä suositella kaikille Pariisiin matkaaville. Hotelli nimittäin oli itsessään jo upea kokemus ja antoi meille palan ranskalaista kulttuuria. Kiitos vielä Starhotels Castille, kun piditte meistä huolta!

IMG_6288 IMG_6241 IMG_6238 IMG_6198 IMG_6256 IMG_6212 IMG_6197 IMG_6199 IMG_6252 IMG_6195 IMG_6305 IMG_6194 IMG_6271

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *