Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: HIUKSET RÄJÄHTI / Q&A

lokakuu 31, 2016

Hellou! Niinhän siinä kävi, että mun ja Valtterin hiukset räjähti… Nimittäin uuteen väriloistoon! Videon kansikuvasta voikin saada vähän osviittaa uusiin hiusväreihimme. Oon saanu paljon kysymyksiä liittyen näihin suoraväreihin ja siihen, mitä nää ylipäätään on ja miten ne eroa tavallisista hiusväreistä. Vastaaan siispä värjäilyn yhteydessä teidän lähettämiin kysymyksiin! Jos tän videon jälkeen jäi vielä jokin juttu teikkistä mietityttämään niin laita kommenttia tulemaan tän postauksen alle niin meikäläinen vastailee.

 

Tsekkaa edellinen värjäys video täältä!

Lue lisää Biozell Professional COLOR MASK INK suoraväreistä täältä!

Osallistu muotoilutuotteiden arvontaan Instagramissani!

*Videon sponsoroi Biozell*

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *