Skrollaa alas
en
fi

TOP 10 POSTAUKSET 2016

3 tammikuun, 2017

Hellou! Vuosi on nyt pulkassa ja luonnollisesti vuoden vaihduttua alkaa miettimään, että mitä sitä tänä vuonna haluaisi tehdä. Tätä kysymystä olen miettinyt etenkin blogin sisällön suhteen, koska en ole ihan varma millaista sisältö itse haluan tänne julkaista ja mitä te haluatte täällä nähdä.

Yläpalkista löytyy nuo blogini pääkategoriat, mitä ovat lifestyle, muoti, sisustus ja reseptit eli olen postaillut tänne aika laajasti eri jutuista viime vuosina. Olen postaillut lähinnä vain oman fiiliksen mukaan, mikä milläkin hetkellä itseäni on eniten kiinnostanut. Nyt kuitenkin kiinnostaisi kuulla mistä aiheista te haluaisitte täältä lukea tai olisiko teillä heittää jopa ihan postaus idiksiä meikäläiselle?

Sain jo vähän osviittaa teitä kiinnostaneista aiheista, kun tsekkasin tilastoista viime vuoden luetuimpia postauksia. Aattelin koota niistä nyt TOP 10 -postaukset teillekkin tsekattavaksi, jos joku niistä on sattunut menemään joltain teistä ohi. Tosin jouduin hieman jekuttamaan, sillä todellisuudessa kaikki postaukset olisivat olleet reseptejä… Kyllä vain, RESEPTEJÄ! Tuli meikäläisellekkin täysin yllätyksenä, että olette lukeneet niin paljon mun diabetesäjähdys-reseptejä. Ihanaa! Niitä siis varmasti luvassa myös tänä vuonna. Laitoin tähän listaan siis TOP 10 -postaukset, joissa mukana vain eniten luettu resepti ja reseptien jälkeen seuraavaksi luetuimmat postauksen, sillä olisihan tämä lista aika tylsä jos tässä olisi vain kokkausjuttuja.

img_0813-850x567

RESEPTI: KINDER BUENO & NUTELLA KUPPIKAKUT

”Hellou! Viime viikkoinen Kinder -piirakan resepti sai sen verran suuren suosion täällä blogissa, että mietin mitä muuta kyseisestä suklaasta saisi aikaan. Siitä inspiroituneena päätin tehdä Kinder Bueno ja Nutella kuppikakkuja ja voi vitsit, näistä tuli ihan mielettömän hyviä! Jogurttiin valmistettu pohja on kuohkea ja sopivan kostea, sen sisällä ihana Nutella -sydän ja päällä herkullinen Kinder Buenolta maistuva…” LUE LISÄÄ

 

img_5405-850x567

SÄ OLET KAUNIS ITSENÄSI

”Hellou! Mä saan päivittäin kommenttia viitaten mun ulkonäköön ja siellä on niin positiivisia kuin negatiivisiakin kommentteja. Monissa kommenteissa on kuitenkin yhdistävä tekiä…” LUE LISÄÄ

 

img_3391-1-850x850

100 000 TILAAJAA

”Hellou! Vuonna 2014 olin rustannut tänne blogiin jo neljä vuotta, joten musta alkoi tuntua, että kaipaan jotain uutta. Oli alkukesä, lähes jo keskiyö ja mulla oli pitkä työpäivä takana, joten kotiin tultua istuin pienen yksiöni sängylle, nosin läppärin syliin ja katselin YouTubesta musavideoita. Vahingossa eksyin videoihin, missä tyypit tönötti kameran edessä ja esitteli kameralle ostoksiaan tai tekivät erilaisia haasteita. Aluksi mietin, että mitä on tämä? Mitä nää tyypit oikein tekee? Niitä oli kuitenkin kiva katsoa ja kohta huomasin valvoneeni niiden parissa aamuyöhön. Aloin miettiä, että ehkä tässä olisi se uusi juttu mitä olen…” LUE LISÄÄ

 

1-1

VIDEO: VUODEN MIESPUKEUTUJA / ELLE STYLE AWARDS 2016

”Huh huh, nyt sitä alkaa vasta käsittämään mitä viime torstaina tapahtui! Silloin oli Elle Style Awardsit, joissa olin ehdolla Vuoden Miespukeutujaksi. Jo tuo ehdolla olo tuossa kategoriassa todella tyylikkäiden miesten joukossa oli suuri kunnia, mutta se vielä että me voitettiin! Monikko siksi, koska mä ja sä siellä ruudun takana…” LUE LISÄÄ

 

img_5255

GAALAFIILIKSIÄ

”Hellou! Viime viikon perjantaina juhlistettiin blogien ja tubekanavien parhaimmistoa The Blog Awardseissa. Täytyy myöntää, että oon ite laiskistunut tänä vuonna kaikkien tällaisten tapahtumien suhteen. Ehkä syynä on se, että mä oon ollu niin kiireinen viime aikoina, että en ole halunnut ”tuhlata” työtunteja tai jos ylimääräistä aikaa löytyy jostain niin…” LUE LISÄÄ

 

img_5388

TÄMÄ SAA MINUT HYMYILEMÄÄN

”Hellou! Tässä kun rustaan tätä postausta ja katson ikkunasta ulos niin saaneen kysyä, että mihin se värikäs syksy katosi? No, onneksi sain nauttia ainakin yhdestä täydellisestä syyspäivästä, nimittäin silloin kun nämä kuvat napsittiin. Niin ihanan värikästä joka puolella, pieni kylmä syystuuli, mutta silti ihana lämmittävä auringonpaiste. En tiedä teistä, mutta mulle tulee…” LUE LISÄÄ

 

img_3397-2

ISO ELÄMÄNMUUTOS

”Hellou! Nyt se on varmistunut, alku syksystä on tulossa suuri muutos meikäläisen elämään. Vihdoin monen vuoden haaveilun jälkeen toiveeni käy toteen. En muista milloin viimeksi olisin hihkunut näin paljon onnesta, mutta samalla ollut peloissani. Vaikka tätä olen monta vuotta odottanut ja tähän asiaan varautunut niin silti se vähän…” LUE LISÄÄ

 

img_5443-1

ME OLLAAN LEHDESSÄ

”Hellou! Tiistaina julkaistiin Suomen ensimmäinen YouTube aiheinen lehti, yllättäen Tube -lehti nimeltään. Myös mua ja Valtteria pyydettiin haastateltavaksi ja tottakai lähdettiin mukaan! Lehdestä löytyykin siispä kokonainen aukeama…” LUE LISÄÄ

 

4d3a2592

MR. GAY FINLAND

”Hellou ja huomenta tyypit! Tänään on melkosen jännä päivä tiedossa, nimittäin tänään valitaan Suomen vaikuttavin homo Mr. Gay Finland 2016 -kisassa. En oo aiemmin kyseistä kisaa kerennyt seuraamaan paikan päältä, mutta tänään pääsen katsomaan sitä ihan aitiopaikalta…” LUE LISÄÄ

 

z0o6147-1

MITÄ PUKEA FESTAREILLE?

”Hellou! Tää poika hyppää ensi viikolla bussiin ja ottaa nokkaansa kohti Ruisrockkia, ihan superia! Moni sieltä ruudun takaa on varmasti suuntaamassa myös tänä kesänä festareille, joten aattelin postailla etukäteen yhden festariasun ja jakaa meikäläisen vinkkejä mitä…” LUE LISÄÄ

KAIKKI VIIME VUODEN POSTAUKSET LÖYDÄT TÄÄLTÄ

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *