Skrollaa alas
en
fi

PÄIVÄ KUVINA #1 – LONTOO

5 tammikuun, 2017
lontoo-1

Hellou! Eilettäin julkaisin jo videon matkamme ensimmäisestä päivästä, mutta tässäpä sama kuvina. Siellä varmasti on niitä jotka katsovat mielummin kuvia kuin videoita vai onko? Mun täytyy paljastaa, että vaikka itse tykkään niin videokuvaamisesta kuin still kuvaamisesta niin en juurikaan katso videoita vaan fiilistelen mielummin kuvia. Oon niin bloggaaja henkeen ja vereen 😀 Kumpaan porukkaan te kuulutte?

Mutta palatakseni itse asiaan niin nää kuvat on päivältä, jolloin Valtterin kanssa saavuimme Lontooseen. Yövyttiin London House Hotellissa, mikä oli ihan kelpo hotelli. Sopivan kokoiset huoneet ja erittäin hyvä sijainti. Pois keskustasta, mutta riittävän lähellä kaikkien palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Kyseinen mesta sijaitsi Bayswaterissa eli etäisyydet eripuolille oli loistavat! Hassu sattuma, että oltiin otettu hotelli melko läheltä hotellia, jossa yövyin 2010 yläasteen luokkaretkellä. Se vain tuli yllättäen vastaan, kun etsittiin asukuvaus paikkaa. Tosin sitä hotellia voin suositella vain välttämään, koska se oli ihan toista luokkaa verrattuna tämän reissun hotelliin… Käytävän ikkunat oli rikki ja joidenkin luokkalaisteni huoneissa oli vieraillut myös rottia, hyi! Taisi olla Lords Hotel nimeltään… Tosin se taisi olla super halpa hotelli ja varmaan siksi koulumme oli sen valinnutkin.

Päivä meni lähinnä hotellin seutuun tutustuessa, kun odotimme että huoneemme siivotaan. Päivällä lähdettiin keskustan isoimmille ostoskaduille ja tietty Oxford Streetille Topmaniin, mikä ei tälläkään kertaa pettänyt! Voitaisiinko saada Topman ja Topshop myös Helsinkiin, kiitos? Galleria Esplanadin entinen H&M:n tilahan suorastaan odottaa niitä, eikö? 😀 Samalla ostoksia tehdessä nähtiin myös Valtsun hyvää ystävää Heidiä, joka varmasti osalle teistä on tuttu hänen omasta blogistaan. Käytiin syömässä, kierrettiin ohimennen muutama nähtävyys kuten Piccadilly Circus ja ennen kaikkea ihasteltiin kauniita jouluvaloja. Niiden vuoksihan Lontooseen lähdettiin!

Kaikki Lontoo aiheiset postaukset löydät täältä!

lontoo-2 lontoo-2-2 lontoo-3 lontoo-4 lontoo-5 lontoo-6 lontoo-6-1 lontoo-6-2 lontoo-7 lontoo-8 lontoo-9 lontoo-10 lontoo-11 lontoo-11-1 lontoo-12 lontoo-12-1 lontoo-13 lontoo-14 lontoo-15

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *