Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: ARVAA ARTISTI / BENJAMIN

tammikuu 13, 2017

Hellou! Tällä kertaa videolla vierailee Benjamin eli Bemmi! Täytyy sanoa, että siinä on todella aito ja jalat maassa oleva tyyppi. Hän on huuomrintajuinen, lahjakas ja hänellä on intoa siihen mitä tekee. Benjamin todellakin ansaitsee kaiken mitä on jo saavuttanut ja kaiken mitä vielä tulee saavuttamaan.

Toteutettiin Bemmin kanssa pieni haastattelu tai ehkä jutustelutuokioksi tuota pitäisi kutsua, sekä kisattiin Arvaa Artisti -haasteen merkeissä. Meillä riitti juttua, mutta sain sen jotenkin tiivistettyä tuohon 17 minuuttiin. Oli ihan super hauskaa kuvata tätä videota ja toivottavasti se näkyy myöskin sinne ruudun toiselle puolelle. Tsekkaa videolta kummalla oli artistit paremmin halluussa ja mitä suunnitelmia Benjaminilla on tälle vuodelle. Muistakaa heittää peukkua ja kommenttia jos tykkäsit videosta 🙂

SEURAA BEMMIÄ

 INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | TWITTER

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *