Skrollaa alas
en
fi

THE IVY CHELSEA GARDEN

tammikuu 22, 2017
The Ivy Chelsea Garden (1)

Hellou! Toissapäiväni kerroinkin pikku pöpön iskeneen meikäläiseen, mutta nyt näyttää, että tää on astetta pahempi pöpö… Edes nenäkannu ei nimittäin mene läpi, apua! Olotilaa voisin verrata hyvin samanlaiseksi kuin sillon, kun pyörryin päivystyksen odotussaliin ja jouduin tiputukseen. Nyt vaan sormet ristiin, että tapahtuu ihme ja olen keskiviikon Tukholman reissuun mennessä parantunut. Lauantaina mulla on myös miitti Oulun SuperParkissa, mitä en todellakaan halua perua, enkä peru. Pitää vaan ottaa iisimmin, jos oon vielä sillon tässä kunnossa.

Täältä nenäliina kasojen keskeltä mun piti kuitenkin tulla vinkkaamaan tästä aivan ihanasta ravintolasta, mihin Lontoossa törmättiin. Tai totta puhuakseni, joku ihana teistä mulle vinkkas siitä, joten kiitokset sinne suuntaan! Ravintola on nimeltään The Ivy Chelsea Garden ja voi että, kuinka herkullinen brunssi heillä oli! Tekee kipeää katsella noita kuvia annoksista, kun tässä nälkäisenä odotan Woltin ravintoloiden avautumista. Täällä idän alueella ravintoloista kun on auki tähän aikaan sunnuntaina vain pizzamestoja ja jotenkin näin aamupalaksi ei oikein pizza maistu.

Mutta hei, toivottavasti teillä on ollut parempi viikonloppu! Pus

The Ivy Chelsea Garden (1.1) The Ivy Chelsea Garden (2) The Ivy Chelsea Garden (3) The Ivy Chelsea Garden (4) The Ivy Chelsea Garden (5) The Ivy Chelsea Garden (6) The Ivy Chelsea Garden (7) The Ivy Chelsea Garden (8)

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *