Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: LASKETTELU VIIKONLOPPU

tammikuu 31, 2017

Hellou! Eilen jo postailinkin kuvia Himoksen reissulta, mutta ikuistettiin koko viikonloppu myös videolle. Ootte paljon toivonut meikäläiseltä tämmöstä useamman päivän ja jopa viikon My Day -videota, joten tässä nyt alkajaisiksi tämmönen kolmen päivän video. Kattellaan sitä viikon mittaista videota sitten myöhemmin. 😉

Kutein eilen totesin reissu oli mitä mahtavin. Meikäläistä vähän jännitti Valtterin puolesta, miten hän selviää rinteessä. Kyseinen nappisilmä kun on lasketellut vain kerran aiemmin ja sekin oli 2. luokalla, siis ei lukion vaan ala-asteen. Tsekkaa videolta menikö kallo halki vai selvittiinkö ilman sairaalareissuja.

Videon lopussa kerron Pågen Gifflar -kisasta, missä joka viikko arvotaan 500e lahjakortteja Intersporttiin, sekä Snowsurfer-lautoja. Kilpailu on käynnissä 30.1.-5.3. Käy osallistumassa kisaan täällä!

*Postauksen sponsoroi Pågen*

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *