Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: SUOSIONHAKUISET SOMETTAJAT

helmikuu 13, 2017

Hellou! Se ois kuulkaa aika vastailla taas teikäläisten kysmyksiin näin videolla. Puhun videolla muunmuassa siitä, kuinka somettamisesta on tullut suosionhakuista, mitä se ei ollut sillon kun meikäläinen tän blogin alotti joskus vuonna 2009. Silloin sisältöä / blogia kirjotettiin aidosti omasta kiinnostuksesta ja nykyään sometetaan, jotta ihmiset tunnistaisivat kaduilla.

Vaikka varmasti olette huomanneet niin olen sujut homouteni kanssa ja kerron siitä avoimesti, koska siinä ei ole mitään väärää, eikä se tee minusta millään tapaa alempiarvoista. On kuitenkin tilanteita milloin koen oloni ahdistuneeksi ja jollain tasolla häpeän seksuaalistasuuntautumista. Videolla kerron myös tästä enemmän.

Onko teillä ajatuksia näistä aiheista tai jostain muusta mistä videolla puhun. Kerro ihmeessä kommenttiboksiin niin jatketaan jutustelua siellä! 😉

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *