Skrollaa alas
en
fi

TÄYDELLINEN MALJAKKO MODERNIIN KOTIIN

helmikuu 16, 2017
IMG_8643

Hellou! Vihdoin löysin sen, nimittäin täydellisen maljakon. Olen pitkään etsinyt sopivaa maljakkoa kotiimme, mitä voisi pitää olohuoneessa tai keittiössä.  Maljakkoa johon voisi ostaa valkoisia ruusuja (lempikukkiani) viikonlopuksi, koska tuoreet kukat tuovat heti kotoisamman ja lämpimämmän fiiliksen tällaiseen aika pelkistettyyn mustavalkoiseen kotiin. En kuitenkaan halunnut mitään perus Aalto maljakkoa, mikä löytyy jokaisen kodista. Tällaisena helposti kyllästyvänä ihmisenä sellainen saattaisi päätyä aika nopeasti kirpparille, sillä totta puhuakseni olen kyllästynyt niihin jo nyt… Halusin kuitenkin jotain yhtä simppeliä ja ajatonta.

IMG_8647

Selatessani Room21 verkkokaupan sivuja, kuten mulla on liiankin usein tapana, se täydellinen maljakko sitten tuli vastaan. Kyseessä on Muuto merkkinen Elevated maljakko ja värinä tuo harmaa. Se oli ainut maljakko, mikä mua sytytti ja olin siitä heti, että tuossa se nyt on! Itse asiassa innostuin siitä niin paljon, että tilasin sen ilman, että luin tarkempia tietoja. Vielä maljakon saapuessa luulin siispä tuon pohjan olevan jotain kiveä, mutta yllätyksekseni se olikin puuta. Livenä maljakkoa katsoessa puun kuvion itse asiassa hohtaa hieman tuon maalin läpi, mutta mielestäni se on vain kiva yksityiskohta. Ja näin maljakko on myös paljon kevyemmän näköinen, mikä on mielestäni hyvä juttu. Jos pohja olisi ollut kiveä niin olisi se saattanut olla ehkä liian raskas tuohon marmoripöydälle.

Toivottavasti joku sai tästä jotain vinkkiä maljakon etsintään. 🙂

IMG_8654

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *