Skrollaa alas
en
fi

YSTÄVÄNPÄIVÄ TALLINNASSA #1

18 helmikuun, 2017
Tallinna (1)

Hellou! Valtteri oli varannut ystävänpäiväyllätyksesi hotellin Tallinnasta, mikä tosin ei pysynyt yllätyksenä 14. päivää saakka. Valtteri nimittäin edeltävänä päivänä vahingossa lipsautti, että ”En mä voi paljastaa sulle että mennään Tallinnaan”.  Tiistai aamuna hypättiin siis laivaan ja seilattiin yli Suomenlahden. Matka meni nopeasti aamupalaa nälissään mahaan ahtaessa.

Tallinnassa hotellin edustalle saapuessa loksahti meikäläisen leuka katukivetykseen saakka, kun edessäni oli 117 metriä korkea upea rakennus. Valtteri oli varannut meille huoneen viiden tähden Swissotellista. Huoneemme oli 20. kerroksessa, joten maisemat ikkunasta oli mielettömät. Huone oli muutenkin todella viihtyisä ja mikä tärkeintä, kylpyhuoneesta löytyi amme!  Lisäksi hotellissa oli kuntosali, sekä kylpyläosasto. En voi kuin suositella kyseistä hotellia!

Ensimmäisenä hotellille saapuessa Valtteri tapansa mukaan otti pienen päikkärit. Aina matkoilla Valtteri hyppää ensimmäisenä sänkyyn hänen sanojensa mukaan ”hieman leputtamaan jalkojansa”, mutta muutaman tunnin nokosiksihan ne venyy. Mutta kukapa voisi vastustaa hotellin pehmeitä sänkyjä, mikä siinä onkaan, että niissä nukkuu aina paremmin kuin kotona? Valtterin leputettuuaan jalkojaan lähdettiin kiertämään muutamia kauppoja, ostettiin Lushista iltaa varten kylpykuulia ja auringon laskiessa oli sopiva aika suunnata vanhaankaupunkiin. Kiivettiin ylämäkeen Kohtuotsan näköalatasanteelle katsomaan kun aurinko laski talojen taakse. Näytti upealta kun aurinko maalasi punaisen kattomeren oranssiksi.

Käytiin illallisessa vanhassakaupungissa Meat & Wine nimisessä mestassa, missä oli ihan kohtuu ok safkaa. Ihan perus burgerit, mistä ei oikein ole sen enempää sanottavaa. Illallisen jälkeen suunnattiin kauppaan ostamaan vähän naposteltavaa hotellille ja siellä loppuilta menikin yhdessä rentoutuen. Lilluttiin kylpyameessa, katottiin Netflixiä ja naposteltiin suklaata. Tosin Valtteri ei suklaasta välitä, joten meikäläinen sai onnekkaana vetää yksin koko rasia, kuten yleensä, haha.

Tallinna (2) Tallinna (3) Tallinna (4) Tallinna (5) Tallinna (6) Tallinna (7) Tallinna (8) Tallinna (9) Tallinna (10) Tallinna (11) Tallinna (12)

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *