Skrollaa alas
en
fi

5 LEMPPARI MEIKKITUOTETTA

22 helmikuun, 2017
IMG_9090

Heippa! Nyt on aika listata teille otsikon mukaisesti viisi lempparimeikkiäni ja vielä tarkennettuna viisi edullista sellaista. En oo tänne blogiin tehny koskaan aiemmin varsinaista postausta meikkeihin liittyen, mutta videoilla olen niistä puhunut. Eli mikään vartioitu salaisuushan se ei ole, että meikäläisen pärstä ei valitettavasti näytä heti herättyäni samalta kuin videoilla. Tähän en ala sen enempää tarinoimaan ajatuksiani meikkaamisestani miehenä, sillä siitä höpöttelen enemmän tällä videolla. Nyt siis meikäläisen lempparimeikkien pariin!

IMG_9093

NYX Highlight & Contour Palette

Jos mun pitäisi valita yksi meikkituote mitä ilman en voisi elää niin se olisi varmaankin tämä paletti. Tästä löytyy tarvittavat sävyt hyvien korostuksien ja varjostuksien tekemiseen, sekä tuo banaaninsävy häivyttää täydellisesti nää meikäläisenkin luonnostaan kirkkaan sinisinä hohtavat silmänaluset. Tosin muistan, kun otin tän käyttöön ensimmäistä kertaa ja aloin tekemään poskien contoureja… Lopputuloksena oli nätit Snickers patukat posikilla. Toisinsanoen sävyt on tosi pigmenttisiä, joten olkaa varovaisia!

IMG_9102

Smashbox Photo Finish Primer Water

Tätä käytän meikin alle, meikin kiinnittämiseen ja meikittömänä päivänä. Tää on ehdottomasti paras primer, jota on käyttänyt. Yleensä en totta puhuakseni edes huomaa primerin vaikutusta, mutta tän jälkeen meikki levittyy huomattavasti helpommin ja myös pysyy päivän mittaan paremmin, eikä meikki keräänny juonteisiin. Meikittöminä päivinä tää taas pitää kasvot mattaisina, joten suosittelen tätä myös niille, jotka rokkaa luonnollisempaa meikitöntä lookkia. Meikin kiinnittämiseen tätä käytän rehellisesti sanottuna harvemmin, sillä siihen mun ykköstuote on NYX:n Matte Finish Setting Spray. Suihkutettavissa primereissa aina on vaan se, että sen kuivumista joutuu hetken odottelemaan, joten tää ei ehkä ole paras niille super kiireisille kavereille.

IMG_9100

NYX HD Studio Finishing powder

Meikäläisen luottotuote, te tiedätte! Tai ainakin ne tietää, jotka on kattonu meikäläisen The Power Of Makeup -videon. Tätä puuteria en vaihtaisi mistään hinnasta. Mulla on sekaiho, joka rasvottuu helposti, mutta tää on tosi hienojakoinen puuteri ja se sitoo ihon öljyä ja saa näin pärstän pysymään mattana. Rasvottumisen myötä mulla alkaa naama kiiltää yleensä jossain vaiheessa päivää, mutta tää on niin kevyttä, että tätä voi lisätä päivän mittaan huoletta ilman, että se kerääntyy juonteisiin tai tukkii ihohuokosia. Tää on siis täydellinen helposti rasvottuvalle iholle! Tätä mulla menee pari purkkia kuussa, sillä purkin kanssa pitäisi olla extra varovainen, sillä tää on tosiaan niin hienojakoista, että avatessa rasiaa ensimmäisen kerran puolet sisällöstä on jo pöllähtänyt ulos ja arvatkaa jaksanko mä olla niin varovainen…

IMG_9098

L’Oréal Paris Infallible Total Cover -peiteväripaletti

Tää peiteväripaletti tuli mulla käyttöön vasta vuoden alussa. Aiemmin en ole pahemmin edes peitevärejä käyttäny, mutta sain tän erään paketin mukana L’Oréal Parisilta ja sen jälkeen tää on ollu säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä. Tykkään tuotteesta valtavasti, mutta mulla ei vaan ole ihan välttämätön tarve tälle, sillä mulla ei oikeastaan ole super punertavia tai sinertäviä alueita kasvoissa. Aina en siis vaan jaksa, eikä ole aikaakaan tämän käyttöön. Mutta tällä kyllä saa suuren eron meikkipohjaan ja vaikka ei olisikaan peitettävää niin tuolla violetillä saa hehkua ja kirkkautta kasvojen korkeisiin kohtiin. Oon huomannu, että moni ei oikein tiedä mihin kohtaan naamaa noita värejä kuuluis törkätä niin tässä yks hyvä video siitä.

IMG_9104

L’Oréal Paris Brow Artist Xpert kulmakynät

Monikossa tämä tuote siksi, että käytän näistä kulmiin kahta eri sävyä. Teen kulmakarvojen alun Ebony sävyllä ja lopun sävyllä Cool Blond, mikä saa kulmakarvat näyttämään ns. ”kolmiulotteisemmalta”. Oon pitkään ettiny oikeita sävyjä, koska aiemmat mitä oon löytäny on ollu liian punertavia. Näissä sävyt on sopivan kylmiä, joten nää sopii mun kylmään blodiin tukkaankin nyt kun siihen (vihdoin ja viimein) pääsin palaamaan.

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *