Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: OLEN BLONDI

helmikuu 22, 2017

Hellou! Pitkästä aikaa taas ihan perus My Day -videota eli pääsette kurkistamaan meikäläisen arkeen. Video on kuvattu maanantailta jolloin käväisin parturissa. Mulla on ollut jo jonkin aikaa ruskea tukka, koska mun parturi pakotti mut hiustenhoito kuurille eli vaalentaminen ei tullut kyseeseen. Mun tukka oli nimittäin aika huonossa kunnossa, sillä onhan tässä viimisen puolen vuoden aikana ollut muutama väri päässä…

Olen joka kerta parturin penkkiin istuessa ollut kuin pikku lapsi, joka kerjää kaupassa karkkipussia vanhemmiltaan. Aina olen kysynyt (suorastaan vinkunut), että joko voitaisiin blondata. Viime maanantaina sain viimein tahtoni läpi ja nyt meikkiksellä on taas blondi pehko. Hassua, kuinka nyt peiliin katsoessa tuntuu, että sieltä katsoo takaisin taas oma itseni. Vaikka mun oma luonnollinen hiustenväri on ruskea niin silti koen blondin enemmän omaksi värikseni. Mitä mieltä te ootte, onko blondi vai brune Janne parempi?

Olen syksystä asti käynyt Johanneksella Kampaamo Pesulassa, mikä sijaitsee osoitteessa Museokatu 20 eli ihan kävelymatkan päässä Kampista. Ite asiassa vanhemmat lukijat saattaa muistaa, että Johannes on ollut luottoparturini jo aiemmin, joten oli ihana palata syksyllä taas hänelle osaaviin käsiin. Osa saattaa siis tunnistaa hänet siitä tai blogista, joka hänellä oli aikoinaan. Johanne on super taitava, super upea tyyppi ja tekee kaikenlaisia hiuksia. Hänelle voi varata aikaa tuolta Pesulan sivujen kautta tai laittamalla vaikkapa Instassa viestiä, mikä on @hairstylistjohannesyrjo.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *