Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

20 X JATKA LAUSETTA

helmikuu 23, 2017
jannenaakka_janitaautio_blocknation_1A7C2525-2

Hellou! Muutamissa blogeissa on tullu vastaan tämmönen haaste, jossa tarkoituksena on jatkaa lauseet loppuun. Näitä on ollu kiva lukea, joten ajattelinpa siis myös itse toteuttaa tämän! Toivottavasti tykkäätte ja jos teillä tulee mieleen muita blogihaasteita, mistä haluaisitte nähdä meikäläisen version niin saa vinkata ja linkata tuonne alas kommentteihin.

En ymmärrä…
miksi Luckyn maha on ollut tänään sekaisin ja hän ripuloi pitkin seiniä. Jep, tämä päivä on lähtenyt hyvin käyntiin…

Seuraavaksi ajattelin…
lähteä laittautumaan, sillä olen siinä toivottoman hidas. Onneksi teen vain meikkipohjan, sillä siihenkin vierähtää meikäläiseltä reilu tunti. Luulisi, että ajan kanssa tulisi nopeammaksi, mutta ei. Musta on tullut vain hitaampi, mutta toisaalta myös huolellisempi.

Viime aikoina..
olen miettinyt paljon tulevaisuutta ja unelmpiani. Haluaisinko asua omakotitalossa Espoossa vai pilvenpiirtäjässä New Yorkissa? Montako lasta haluan ja milloin? Olenko menossa kohti unelmiani ja mitä unelmani edes ovat?

En osaa päättää…
menisinkö leikkauttamaan mahani. Ei, en ole menossa rasvaimuun. 😀 Mahassani on keskellä noin 9cm pitkä pystysuuntainen leikkausarpi. Mulla oli siinä syntymämerkki, johon alkoi kasvamaan näppylöitä, joten se leikattiin. Olin silloin ala-aste iässä ja arvatkaas malttoiko pikku-Janne pysyä sängyssä joululomalla? Meikäläinenhän karkasi salaa pulkkamäkeen ja sen vuoksi leikkausarpi ei parantunut kuten olisi pitänyt. Siinä on syy miksi harvemmin meikäläisestä näkyy paidattomi kuvia, sillä olen tottunut pienestä asti piilottelemaan arpeani, häpeän sitä. Olen miettinyt, että meinisiköhän leikkauttamaan arven vai en? Vaikka vihaan sitä niin toisaalta se on osa mua. Meikkistä myös pelottaa leikkaukset, koska onhan niissä aina riskinsä…

Muistan ikuisesti…
kun teinivuosina eräs sen aikainen ystäväni (myös bloggaajana tunnettu 😉 ) päätti, että hän meikkaa meikäläisestä täysi-ikäisen näköisen jotta pääsen baariin. Kun katsoin peiliin näytin lähinnä Rölliltä… Tässä kuva, kun katsoin peiliin,

jannenaakka_janitaautio_blocknation_1A7C2465

Noloa myöntää, mutta…
olen huonompi kielissä mitä moni kuvittelee. Vieraissakielissä etenkin puhuminen tuottaa hankaluuksia, sillä mulla on todettu lukihäiriö. Testissä todettiin, että mulla on etenkin puheesta vaikeuksia tunnistaa vierasperäisiä sanoja toisistaan ja kirjoittaa niitä. Tämä näkyy myös suomenkielessä, sillä kaikki vähänkään erikoisemmat sanat joudun laittamaan Googleen ja tarkistamaan niiden kirjotusasun. Esimerkiksi Panda, bongata, Tukholma. Tän myötä mulla on myös maailman surkein nimimuisti.

Ihanin tuoksu on…
Valtterin ominaistuoksu.

Päivän paras juttu…
palkka pamahti tilille eli ne miljoonat, mitä kaikki bloggaajat tienaa! ♥

Viikko sitten…
luulin että on kevät, mutta nyt viimepäivinä sää on ollut kuin keskitalvella. Välillä on pelottanut, että tuo pieni karvapallero lähtee lenkillä lumitornadon mukaan.

Kaikista pahinta on…
Oulun perinneruoka Rössypottu! Wikipedian sanoin ”Rössypottu on rössystä eli veripaltusta sekä perunoista ja sianlihasta valmistettava keitto”. Se siis on keltaista keittoa jossa kelluu ruskeita pitkuloita ja mulla assosioituu siitä mieleen vaan sama näky kuin vessanpöntössä tarpeiden jälkeen.

jannenaakka_janitaautio_blocknation_1A7C2343

Salainen taitoni on…
vessassa käynti salaa. Kaikillehan se on tuttua kun on kaverilla yökylässä, ootte tehny tortilloja ja syöny herkkuja ja sitten se pahempi hätä iskee. Epätoivosesti yritetään laittaa käsihana täysille, mutta eihän se mitään peitä. Tekee tilanteesa vain kiusallisempaa. No, mulla on kymmeniä vinkkejä kuinka käydä vessassa kenenkään kuulematta ääniä tai edes huomaamatta sun vessassa käyntiä. Valtteri on sitä mieltä, että mun pitäisi tehdä näistä vinkeistä oma video, haha.

Jos saisin yhden toiveen…
se olisi, että saisin olla aina 21-vuotias. Se oli täydellinen ikä. Olet nuori, mutta tarpeeksi vanha jotta aikuiset ottavat sinut vakavasti.

Minulla on pakkomielle…
PURKITTAMISEEN! En siedä sotkuisia kaappeja ollenkaan ja eniten häritsee ehdottomasti keittiönkaappien jauho- ja maustepussit. Meidän keittön kaapit näyttävätkin tältä. Valtterilla joskus keittää yli, kun nalkutan hänelle siitä, että hän on siirtänyt purkit väärään järjestykseen. Meikäläinenhän nimittäin on järjestänyt purkit sisällön mukaan vaaleimmasta tummimpaan.

Söin tänään…
korvapuustin ja kahvin. Ehkä olisi parantamisen varaa ruokailutottumuksissa… Tän postauksen rustaamisen jälkeen ajattelin tilata Fafaksesta juustosalaatin Halloumjuustolla, sekä bataattiranskalaiset. Meikäläisen lemmparisafkaa tällä hetkellä!

Ärsyttävintä on…
ylimieliset ihmiset.

jannenaakka_janitaautio_blocknation_1A7C2402

Tekisi mieli…
ostaa lennot New Yorkiin. Itse asiassa ollaan vähän mietitty Valtterin kanssa, että jos sitä taas toukokuussa suuntaisi sinne.

Minusta on söpöä…
että seuraajat tekevät instatilejä, joissa on hauskoja editoituja kuvia meikkiksestä, Valtterista ja Luckysta. Ne ja suloiset tekstit niiden yhteydessä tekee päivästä kuin päivästä paremman!

Hävetti, kun…
odotin tänään kaupan edustalla Luckyn kanssa Valtteria, joka meni käymään kaupassa. Tapani mukaan siinä Luckyn ikävöidessä Valtteria aloin höpöttelemään kuinka iskän piti mennä ostaan ruokaa ja kuinka meidän pitää tässä nyt hetki vielä odotella. Kerkesin höpötellä vähän muutakin kunnes huomasin ihmisten tuijottavan minua kuin olisin sekaisin. Mulla on tullu kotona hassu tapa puhua ja selostaa ääneenä kaikki mitä teen, kun Lucky on vieressä… Onneksi Valtteri tekee tätä samaa, joten en kai ole mennyt päästäni sekaisin tai sitten me ollaan vaan yhtä sekoja molemmat.

Olenko ainoa, jonka mielestä…
blogien kommentointi on vähentynyt vai kuvittelenko vain? Tai sitten se on vaan tää mun blogi jonne kukaan ei enää halua kommentoida. 😀 Tähän ois kiva kuulla seuraajilta ja muilta bloggaajilta mielipidettä ja onkohan kellään ajatusta, että mistäköhän se johtuu?

En ole aikoihin…
myöhästynyt ja se on ihme! Mulla kun on paha tapa olla aina myöhässä, vaikka kaikkeni yritän etten olisi. Se on hieman noloa etenkin näin työelämässä. Ehkä mä siis vohdoin alan oppia, vaikka tosin viime kuussa kuumehoureissa unohdin yhden tapaamisen kokonaan, mutta sitähän ei lasketa, koska en mä myöhästyny. Nukuin sen ohi kokonaan.

Kuvat: Janita Autio

jannenaakka_janitaautio_blocknation_1A7C2309

32 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *