Skrollaa alas
en
fi

KAIUTTIMET OSANA SISUSTUSTA

20 maaliskuun, 2017
Samsung Wireless Audio 5

*Kaupallinen yhteistyö Samsungin kanssa*

Hellou! Olen pitkään etsinyt asuntoomme sopivia kaiuttimia, sillä niin minä mutta etenkin Valtteri rakastetaan musiikkia. Meillä soi musiikki aamulla suihkussa, päivällä töitä tehdessä ja iltaisin sängyssä luuria selatessa eli toisin sanoen ympäri vuorokauden. Veikkaanpa että se on aika yleistä nykypäivänä, että musiikki soi koko ajan, vaikka välillä siihen ei keskittyisikään. Sopivaa ratkaisua etsiessä meillä on ollut käytössä nyrkin kokoinen matkakaiutin, mistä loppuu akku muutamissa tunneissa. Se ei siis ole ollut kovinkaan käytännöllinen, eikä äänenlaadultaan myöskään paras ratkaisu. On se kuitenkin ollut sisustuksellisista syistä parempi väliaikainen ratkaisu, kuin monet hirivitykset mitä Valtteri on yrittänyt asuntoomme raahata ihan pysyvästi…

Samsung lanseerasi vuoden vaihteessa uusia kaiuttimia Wireless Audio 360 -sarjaan. Näitä ovat R5, R3 ja R1, jotka ovat muuten keskenään samanlaisia, mutta ne ovat erikokoisia. Meillä on olohuoneessa ja keittiössä valkoiset keskikokoiset R3-kaiuttimet ja kylpyhuoneessa puolestaan suurempi musta R5-kaiutin. Kaiuttimet ovat muotoilultaan todella simppeleitä ja näiden edellä mainittujen värivaihtoehtojen myötä jokaiseen sisustukseen löytyy varmasti sopiva. Ja meidän mustavalkoiseen sisustukseen nämä kaiuttimethan uppoavat täydellisesti!

Kaiuttimet ovat siitä poikkeukselliset, että nimensä mukaisesti ne levittävät ääntä joka suuntaan. Sen lisäksi, että tämä lisää kuuntelukokemusta niin se helpottaa myös kaiuttimien sijoittelua, kuten myös langattomuus. Sisustuksellisesta näkökulmasta on myös ihanaa, että kaiuttimen päällä ei ole ylimääräisiä nappuloita ja nipukoita vaan soittolistassakin voi siirtyä kappaleiden välillä pyyhkäisemällä kaiuttimen päältä sormella sivulle päin. Sen lisäksi, että musiikkia voi ohjata kaiuttimien päältä kosketusohjauksella niin sitä voi ohjata myös erilaitteilta Wi-Fi-, Bluetooth- tai TV SoundConnect -liitäntöjen välityksellä. Itse kuitenkin käytän enimmäkseen puhelimeen ladattavaa Multiroom-sovellusta. Siitä mulla on kuitenkin sen verran paljon sanottavaa, että taidan postailla siitä teille myöhemmin. 😉

Miltäs kaiuttimet näyttävät teidän silmään?

Samsung Wireless Audio 6Samsung Wireless Audio 7Samsung Wireless Audio 8

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *