Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ LUSH TUOTTEET

huhtikuu 11, 2017

Hellou! En ole aiemmin testannut Lushin tuotteita lukuunottamatta kylpykuulia, sillä niitä on tullut testailtua matkoilla ja ne ovat ihania! Näinpä ajattelin testailla mitäs heidän muut tuotteet ovat miehiään ja marssin keskustan Lushiin. Sieltä mukaan tarttui muunmuassa kasvonaamiota, shampoota ja jopa super oudolta kuulostavia hammastahnatabletteja. Jos haluat nähdä meikäläisen reaktiot tuotteista niin tsekkaahan video yltä ja jos tuotteet kiinnostaa niin tästä alta löytyy linkit tuotteisiin.

|TUOTTEET|

Boom! / 12,95e
Chocolate Lip Scrub / 11,50e
Don’t Look At Me / 13,50e
Salted Coconut Scrub / 13,50e
Honey I Washed My Hair / 13,50e

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *