Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: SUURI KEVÄT UNBOXING

huhtikuu 19, 2017

*Kaupallinen yhteistyö Urban Classicsin kanssa*

Hellou! Joku teistä ehkä saattaa muistaa, kun hehkutin vuodenvaihteessa uutta löytämääni Urban Classics -vaatebrändiä eräällä videolla. Mikä sattuma, että kyseisen brändin edustaja täällä Suomessa oli ajanut autoa ja samalla siinä sivussa katsonut tuota meikäläisen hehkutusvideota. Hän päätti ottaa sen myötä meikäläiseen yhteyttä, kun huomasi että olen kiinnostunut brändistä. Treffattiin edustajan kanssa Tampereella sillon kun siellä viimeksi kävin ja päästiin aloittamaan heidän kanssaan yhteistyö. Vitsi mä oon innoissani, koska heillä on niin sairaan siistejä kledjuja!

Ihan alkajaisiksi pääsin tekemään heille tilausta ja tilasinkin nämä kaikki Urban Classicsin tuotteet suomalaisesta Bronx -verkkokaupasta. UC:n tuotteet on tosi rentoja ja street tyylisiä, mutta kuitenkin laadukkaita ja viimeisteltyjä. Ehkä voisikin sanoa, että he saa verryttelyhousuistakin salonkikelpoiset 😀 Tuotteita löytyy sekä miehille, että naisille ja myös vähän pienemmille kadun tallaajille.

|LINKIT VIDEON TUOTTEISIIN|

Mustat collegehousut
Tumman harmaat collegehousut
Vaaleenharmaat collegehousut
Kengät
Bomber -huppari
Valkoinen hihaton
Musta hihaton
Tekomokkatakki
Valkoinen t-paita
Harmaa huppari
Musta huppari
Musta bombertakki

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *