Skrollaa alas
en
fi

HARMAA KEVÄT

huhtikuu 30, 2017
IMG_9626

… vai pitäisikö sanoa, että valkoinen. Ainakin kun ulos katsoo niin näyttää aika valkoiselta tämä vappu. Otsikolla viittaan kuitenkin enemmän meikäläisen pukeutumiseen, sillä vaikka tyylini on aika tummanpuhuva niin harmaata olen käyttänyt aiemmin aika vähän. Tänä keväänä kaappiini on eksynyt kuitenkin yhä useampi harmaa vaatekappale, joista suosikkejani on tämä Only & Sonsin neule ja Adidaksen Tubular tossut. Onko teistäkin muuten yhtä hassua katsoa näitä asukuvia kuin musta, sillä olen niin tottunut näkemään itseni nykyään vähän rennommissa kuteissa?

Nyt meikäläinen suuntaa torille juhlistamaan vappua, sillä tätä päivää en halua viettää Sohvaperunat -maratonia katsellen kuten eilen. 😀 Ihanaa vappua teille palleroisille sinne ruudun toisella puolella ja palaillaan huomenna!

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|KELLO| Daniel Wellington
|NEULE| Only & Sons
|TAKKI| Acne
|HUIVI| Acne
|FARKUT| Dr. Denim
|KENGÄT| Dr. Martens

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

IMG_9628 IMG_0460 IMG_9625 IMG_9627 IMG_0465

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *