Skrollaa alas
en
fi

LUCKY ON SUPERTÄHTI

huhtikuu 30, 2017
IMG_0907

Hellou! Pikaisia terkkuja Tampereelta! Tultiin tänne Valtterin kanssa taas kyläilemään ystävämme luokse ja viettämään super rentoa vappua. Sää täällä on valitettavasti yhtä hirveä kuin Helsingissä eli lunta tulee enemmän kuin jouluaattona, enkä valitettavasti edes liiottele. Onneksi tämän lauantai-illan on pelastanut Sohvaperunat -maraton tai no onhan tää vähän surullinen tapa viettää vappua… Joka tapuaksessa en ollut ikinä katsonut edes vilaukselta kyseistä sarjaa, vaikka moni ystäväni on ihan koukussa siihen.

Tänään illalla Tampereelea saavuttua, kun oltiin saatu pizzat väännettyä ja laitettiin telkkari päälle niin Sohvaperunat -maraton oli juuri alkanut. Sehän oli menoa sitten. Tässä kello kaksi yöllä kun rustailen tätä postausta niin tuossa vieressä nuo kaksi töllöttää vieläkin napit ruudussa kiinni ja itsekkin vähän sivusilmällä vilkuilen. Onneksi viimeinen jakso näyttäisi alkavan neljän aikaan niin päästään sitten viimeistään pehkuihin. 😀

Mutta eipäs meikäläisellä ollut teille tällä kertaa sen ihmeempiä. Ajattelin vain tulle heittämään tänne vähän kuulumisia ja vinkkaamaan, että uusimmasta Demin tuottamasta Tube -lehdestä löytyy Luckyn haastattelu, sekä myös meidän yhteiskuva. Jos ette muuten vielä seuraa Lucky Instassa niin käykäähän seurailemassa @luckywhiteprince!

IMG_0908

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *