Skrollaa alas
en
fi

TOUKOKUUN ENSIMMÄINEN

toukokuu 1, 2017
IMG_0132

Hellou ja aurinkoista alkanutta toukokuuta! Tää kuukausi sai hyvän alotuksen, kun aurinkokin paistoi tänään. Viimein tuntui, että kevät on vihdoin täällä. Mekin käytiin Valtsun kanssa pyörähtämässä Tampereen vapputorilla ja tänään siellä näkyi muutakin kuin tyhjiä metrilakutelttoja ja heliumpallojen myyjiä. Siellä oli yllätykseksemme vastassa ihan hillitön valkoisten lakkien meri ja pääsin todistamaan ensimmäistä kertaa teekkareiden legendaarista kastetta. Siinä heidät lasketaan nosturilla Tammerkoskeen… Ihan hullua! Kaikki näytti olevan ihan fiiliksissä ja sitä oli kiva katsoa, mutta täytyy sanoa, että tuollainen ei ole yhtään meikäläisen juttu. En itse ikinä suostuisi tuollaiseen 😀

Huomenna suunnataan takaisin Helsinkiin ja sitten on aika yrittää palata taas arkeen. Sitten on paremmin aikaa rustailla tänne blogiinkin juttua, joten pari pidempääkin postausta on luvassa vielä tämän viikon aikana. 😉

IMG_97371 IMG_0133 IMG_9743 IMG_9734

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *