Skrollaa alas
en
fi

POIKAYSTÄVÄ STAILAA

toukokuu 2, 2017
IMG_9604

*Kaupallinen yhteistyö Junkyardin kanssa*

Hellou! Ehkä muistatte kun pari viikkoa sitten julkaistiin Valtterin kanssa videot, joissa stailattiin toisemme (video täällä). Huomasin kuvakansioita selatessa, että mehän napattiin mun asusta kuvatkin, joten tässä ne nyt näin vähän jälkikäteen.

Ideana meillä oli stailata toisemme meidän oman tyylin mukaan, mutta nyt kun katsoo näitä kuvia niin näähän näyttää ihan mun omilta vaatteilta! Tästä voisi siis todeta, että mulla ja Valtterilla on nykyään tosi samanlainen maku vaatteiden suhteen. Eikä ole ihme, että meillä onkin useita samoja vaatekappaleita meidän vaatekaapeissa. Joinain aamuina saatetaan vähän kinastellakkin siitä, kumpi pistää jotkut housut jalkaan mitkä meillä molemmilla on. Nimittäin ei haluta näyttää sellaselta pariskunnalta, jotka pukeutuu samanlaisiin tuulipukuihin. 😀 Tosin siitä huolimatta, että meillä ei edes ollut samoja vaatekappaleita päällä niin saatiin viime viikollakin kommenttia eräässä pressitapahtumassa, kuinka ihanalta näytetään kun ollaan molemmat pukeuduttu samantyylisiin asuihin, haha. 😀

Mutta mitäs mieltä te siellä ruudun toisella puolella olette? Onnistuiko Valtteri stailauksen kanssa?

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|TAKKI| Nike
|HUPPARU| Urban Classics
|T-PAITA|  Urban Classics
|TAKKI| Junkyard xx-xy
|HOUSUT| Defend
|AURINKOLASIT| Ray-Ban
|KENGÄT| Adidas

Kuvat: Valtteri Sandberg

IMG_9603 IMG_9600 IMG_9619 IMG_9599 IMG_9605 IMG_9602 IMG_9601 IMG_9616

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *