Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: LEHDESSÄ SUPERTÄHDEN KANSSA / BLOGGAAJAN VIIKKO

toukokuu 4, 2017

Hellou! Keskiviikkona lähdin poikkeuksellisen aikaisin liikenteeseen, sillä samana päivänä oli monen eri brändin ja toimiston pressipäivä. Vaikka kesä ei ole vielä alkanutkaan niin oli jo ihana päästä tutustumaan syksyn ja talven uutuustuotteisiin. Ja totta puhuakseni syksy on lempparivuodenaikani, sillä silloin nimenomaan voi panostaa pukeutumiseen. Kesällä nimittäin täytyy pukeutua mahdollisimman vähiin vaatteisiin ja yrittää olla saamatta syytettä itsensäpaljastelusta ja talvella puolestaan on pakko kääriytyä untuvaburritoksi. Syksyllä taas voi kerrospukeutua ja käyttää kaikkia ihania takkeja! Keskiviikkona sain myös käsiini lehden, missä poseerasin erään supertähden kanssa. 😉

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *