Skrollaa alas
en
fi

KIIRE

toukokuu 17, 2017


Atria Eat&Go (4)

*Kaupallinen yhteistyö Atrian kanssa*

Kiire. Se on sana joka kuvaa parhaiten meikäläisen elämää tällä hetkellä. Tunnit, päivät, viikot ja kuukaudet vierii ja mä yritän vain pysyä mukana tahdissa. Yöllä sängyssä ennen unen tuloa yritän järkeillä miten kerkeän tekemään kaikki seuraavan päivän asiat. Nyt kun kirjoitan tätä keskiviikkona julkaistavaa postausta on tiistai-ilta, tai tarkalleen ottaen kello on kymmentä vaille keskiyötä.  Tämän postauksen jälkeen päivän hommat ovat paketissa ja siksi ajatukset ovatkin jo huomisessa…

 • 7.00 Herätyskello soi. Tämän jälkeen mulla on kaksi tuntia aikaa Luckyn lenkittämiseen, meikkaamiseen ja vaatteiden valintaan. Myös päivän postaus (tämä postaus), sekä päivän YouTube -video on julkaistava, jonka jälkeen mun ja Valtterin on jo suunnattava Suomen Blogimedian toimistolle.
 • 10.00 Aloiteitaan toimistolla mun Fillarikesä -sarjan kuvaukset. Käydään läpi tekniikkaa ja kuvataan mun omat kohtaukset.
 • 12.00 Fillarikesä -sarjan tämän kertainen vieras (K -kirjaimella alkava artisti ;)), saapuu kuvauksiin. Koska kyseessä on ulkokuvaukset niin luetaan rukouksia ja tehdään tansseja, että vältyttäisiin vesisateelta.
 • 15.00 Kuvaukisen pitäisi olla purkissa (toivottavasti). Tasan samaan aikaan alkaa myös erään ystävämme esteettisen klinikan avajaiset, jossa meidän pitäisi jo olla. Tätä ennen tulisi suorittaa naaman fiksaus ja vaatteiden vaihto iltaa varten, mutta kotona me kuitenkaan ei keretä käymään. Todennäköisesti tämä tapahtuu siis toimiston ahtaassa vessassa (tämä on varmaan sitä todellista bloggaaja glamouria mistä kuulee puhuttavan).
 • 16.00 Olemme toivonmukaan saapuneet juhlistamaan ystävämme uutta klinikkaa. Vähän myöhässä, mutta paikalla kuitenkin.
 • 16.45 Joudumme jo valitettavasti suuntaamaan juhlista keskustaan, sillä pian alkaa erään levy-yhtiön kesäjuhlat, jonne saatiin Valtterin kanssa kutsut. Musaa meiltä ei kuitenkaan ole tulossa (voitte huokaista helpotuksesta). Keskustassa todennäköisesti sullotaan meidän vaihtokamat ja kuvauskamppeet keskustan säilytyslokeroihin illan ajaksi.
 • 17.00 Starttaa kesäjuhlat.
 • 00.00 Tähän aikaan melko todennäköisesti ollaan viimeistään matkalla säilytyslokeroille hakemaan kamat messiin ja seuraavana osoitteena viimein koti.
 • 00.30 Heti kotiin päästyä ensimmäisenä mennään Luckyn kanssa iltalenkille (Huom! Ystävämme on meillä yötä, joten Lucky ei ole ollut yksin koko tätä aikaa).
 • 01.00 Tietokoneella odottaa päivän aikana tulleet sähköpostit, joista ainakin kiireellisimpiin on pakko vastata. Jo aiemmin kuvattu ja editoitu video on ladattava YouTubeen ja postaus kirjoitettava, jotta kerkeän ne seuraavana aamuna julkaista ennen lähtöä.
 • 02.30 Pääsen vihdoin toteuttamaan sairaalloisen pitkät iltarutiinit, jotka muistuttavat enemmän jotain noitamenoja. Te järkyttyisitte jos näkisitte kuinka montaa eri tuotetta saan lotrattua tähän lärviin…
 • 03.00 Vihdoin sängyssä Valtterin kainalossa ja Lucky nuolemassa tyytyväisenä varpaita.

Sen jälkeen kun lopetin ns. ”tavallisessa” päivätyössä ja elämänrytmini muuttui ylläolevan aikataulun näköiseksi noin muutama vuosi takaperin niin mulle tuli todella lyhyessä ajassa painoa yli kymmenen kiloa lisää. Ennen oli helppo syödä säännöllisesti, kun elämä oli muutenkin säännöllistä. Oli helppo miettiä etukäteen mitä ottaa evääksi, mutta nyt tuollaisia asioita ei käy edes mielessäkään. Sen sijaan huomaan miettiväni usein, kuinka ihanaa olisi jos voisin kloonata itseni ja olla kahdessa paikkaa samaan aikaan. Kun tämä on mahdollista niin pliis vinkatkaa mulle!

 

Atria Eat&Go (5)Atria Eat&Go (1)

Kahtena yrittäjävuotena en ole oppinut syömään sen paremmin. Yleensä syön päivässä vain kerran kun sattuu tulemaan sopiva tauko ja tällön syön viiden ihmisen edestä. Yleensä illalla kun pääsen viimein kotia laitetaan Valtterin kanssa kotiinkuljetus laulamaan ja tilataan pizzat meidän perinteisestä mestasta. Enkä mä voi täysin syyttää tästä kiirettä vaan mä oon myös tosi laiska kokkaamaan yhtään mitään… Ne kerrat kun mä olen kokannut meidän keittiössä kahden vuoden aikana voi laskea kahden käden sormilla.

Jatkuva kotiinkuljetuksella tilaaminen on kutistanut rahapussia ja näkyy myös kropassa, sillä sieltä harvemmin tulee tilattua mitään terveellistä. Siksi olen yrittänyt ryhdistäytyä ruokailun suhteen, vaikka mitään super ahkeraa keittiössä häärääjää musta ei ole tulossa. Oon tutustunut laiskan kokkaajan terveellisiin vaihtoehtoihin ja yksi tällainen on Atrian uudeat Eat & Go -salaattiateriat. Ensiksi se tärkein eli maku ja näitähän löytyy kahtena eri versiona eli raikkaampana papu-ohrasalaattina ja mausteisempana papu-couscoussalaattina. Vaikka molemmat ovatkin todella maukkaita niin jälkimmäinen on silti ehdoton suosikkini! Ateriat voi syödä kylmänä tai lämpimänä, mutta itse tykkään syödä enimmäkseen kylmänä, sillä yleensä vedän paketin naamaan jossain missä ei ole mahdollista sitä lämmittää. Mielestäni se on myös parempaa kylmänä, kuten ruoka yleensäkin, siksi syön ruoan usein jäähtyneenä… 😀

Atria Eat&Go (2)

Tämmöiselle kiireessä syöjälle pakkaukset ovat tarpeeksi korkeita eli ruoka ei läiky yli reunojen kovimmassakaan kiireessä ja mukana tulee myös syömäväline. En tiedä miksi sellaista välinettä voi kutsua, jonka toisessa päässä on haarukka ja toisessa lusikka (Onko näille jokin oma nimi? :D). Ateriat sisältää paljon proteiiniä, joten tää sopii loistavasti myös niille enemmän urheileville kavereille, sekä vegaaneille sillä ateriat ovat täysin vegaanisia. Itse en ole vegaani, mutta yritän käyttää mahdollisimman paljon vegaanisia tuotteita, joten siitä pisteet myös näille aterioille! Nää myös säästää aika mukavasti meikäläisen lompakkoa, sillä näiden hinta on pienempi kuin ravintoiloiden tai palveluiden pelkkä kotiinkuljetusmaksu.

Toivottavasti joku toinen laiska kokkaaja löysi tästä korvaavan tuotteen niille perus pakastepizzoille! Valmisateriakin voi olla terveellinen valinta! 🙂

Atria Eat&Go (3)


 

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *