Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: KRISTA SIEGFRIDS | FILLARIKESÄ #2

toukokuu 19, 2017

*Kaupallinen yhteistyö Jopon kanssa*

Hellou! Ensinäkin tahdon kiittää nöyrästi kaikista ihanista kommenteista, joita teiltä olen saanut tähän viime perjantaina sartanneeseen Fillarikesä -sarjaan liittyen! Ollaan tehty paljon tämän sarjan eteen, joten kaikki positiiviset kommentit ovat tuntuneet erityisen hyvältä.

Tässä sarjan toisessa jaksossa vieraana on popin kuningatar eli kuka muukaan kuin Krista Siegfrids! Kuvauspäivä Kristan kanssa oli täynnä positiivista energiaa ja oli ihana huomata kuinka hän oli täysin samanlainen oli kamerat kiinni tai auki. Siinä on niin aito ihminen, että ei ole ihme kuinka pitkälle hän on päässyt urallaan. Tsekkaa videolta minne pyöräiltiin Kristan kanssa, mitä Krista paljasti tulevista jutuistaan ja kuinka hän selviytyi slow ride -haasteesta!

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|
1. Kommentoi tätä postausta ja laita tuosta alta peukku
2. Kaikkien neljän jakson kommentoijien kesken arvotaan yksi kultainen Jopo. Kommentoimalla siis jokaista tämän sarjan jaksoa voit nelinkertaistaa mahdollisuutesi voittaa!
3. Osallistumisaika 12.5.-11.6.2017

Tutustu Jopoihin täällä!

SEURAA KRISTAA!

 INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | TWITTER

 

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *