Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TEHDÄÄN NETTITESTEJÄ

kesäkuu 9, 2017

Hellou! Kaikille etenkin mun ikäisille varmasti on tuttuja nettitestit, jotka löytyy Testimaan sivuilta. Nimittäin yhdessä välissä kaikki teki niitä ja jakoi tuloksiaan Facebookkiin. Nykyään sitä taitaa tehdä vain keski-ikäiset naiset. 😀 Kyseiseltä sivulta löytyy hurja määrä erilaisia testejä ja teen niistä kolme tällä videolla. Videolla selvitetään henkinen ikäni, psykopaattisuuteni taso ja olenko mä tosi mies. Katso kuinka testeissä lopulta kävi 😉

Jos sä haluat kokeilla kyseisiä testejä niin ne löytyy täältä. Kommentoi kommentiboksiin sun tulokset 🙂

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *