Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: SUMMER BUCKET LIST 2017

kesäkuu 27, 2017

Koska kesä on ollut tänä vuonna myöhässä niin tässä myös hieman myöhässä oleva Summer Bucket List. Videolla kerron kymmenen asiaa, mitkä mä aion tänä kesänä toteuttaa. Koska nyt eletään jo kesäkuun loppua niin annan itselleni aikaa toteuttaa nämä suunnitelmat elokuun viimeiseen päivään saakka. Syyskuun alussa kuvaan teille videon, missä katsotaan kuinka olen onnistunut ja luvassa on jokin rangaistus kaikista niistä suunnitelmista, mitkä mulla on jääny toteuttamatta… Eli ei auta kuin yrittää tehdä parhaani, sillä en tahdo joutua kärsimään, haha. 😀

PS. Kuvasin tämän videon uudella Canonin 5D mark IV -rungolla ja uudella laajakulmalla. Mitäs tykkäätte laadusta ja tällasesta vähän erilaisesta kuvakulmasta?

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *