Skrollaa alas
en
fi

RATKAISU SOLMUUN MENEVILLE KUULOKKEILLE + ARVONTA

heinäkuu 6, 2017


IMG_0784

Yksi mun päivän kohokodista on se, kun saa raskaan päivän jälkeen kotimatkalla kaivaa kuulokkeet taskusta, laittaa lemppari biisin soimaa ja tuijotta bussin ikkunasta ulos pimeille sateisille kaduille. Siinä hetkessä on jotain taijanomaista ja rentouttavaa. Tämän päivän kohokohdan tahtoo kuitenkin lähes joka kerta pilata tuhannen solmussa olevat kuulokkeet… Mikä siinä on, että vaikka kuinka nätisti silkkihansikkain paketoisi kuulokkeet ja laittaisi varovasti taskuun niin päivän aikana ne tulee taskusta yhtenä solmumyttynä? En ymmättä kuinka se on mahdollista!

Sain valita uudet kuulokkeet ruotsalaiselta Sudiolta ja valitsin totta kai nämä kuvien langattomat Vasa BLÅ -kuulokkeet. En ollut ikinä ennen nähnyt tämän mallisia kuulokkeita, joissa on kaksi korvanappia ja niiden välillä kulkee yksi johto. Olin siis aluksi hieman epäileväinen näytänkö ne päässä pöhköltä tai tuntuuko ne hassuilta käytössä, mutta nyt hetken käytön jälkeen voin todeta, että turhaan epäilin. Nää pysyy super hyvin korvissa ja valkoset kuulokkeet ruusukultaisilla yksityiskohdilla on super tyylikkäät ja sopii jokaiseen asuun.

Mulla on nämä kuulokkeet päässä lähes päivittän kotona kun teen töitä, sillä voin helposti liikkua ympäri kämppää, kun en ole kytkettynä piuhalla puhelimeen kiinni. Valtterinkaan ei tarvitse kärsiä mun musiikista, sillä meillä on aika erilainen musamaku, haha. Lisäksi näissä on mikrofoni, joten puheluiden hoitaminen käy kätevästi ja akkuakin riittää kahdeksaksi tunniksi. Ja mikä tärkeintä KUULOKKEET EI OLE IKINÄ SOLMUSSA!!! 😀

Sain Sudiolta luvan arpoa yhdet juuri samanlaiset kuulokkeet teille ja arvontaan voit osallistua kommentoimalla sun tän hetken lempparibiisin. Mun lempparibiisi on ehdottomasti Juulian Mul Oli Ikävä Mua.

|OSALLISTUMISOHJEET|

Kommentoi alle mikä on sun suosikkibiisi, vastanneiden kesken arvotaan Sudion valkoiset Vasa BLÅ -kuulokkeet (arvo 90e)

Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista

Osallistumisaika on 6-14.7.2017

IMG_0779 IMG_0789 IMG_0795

413 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *