Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: POSITIIVISUUSHAASTE

heinäkuu 6, 2017

Youtubessa, netissä tai ylipäätään maailmassa on tosi negatiivinen ilmapiiri tällä hetkellä, joten halusin tehdä teille tämän videon ja tuoda teidän päivään edes 16 minuuttia positiivisuutta. Keskustelupalstoilla paljon puhutaan ja juorutaan tubettajista ja siitä millaisia he ovat ”oikeasti” videoidensa ulkopuolella. Tällä videolla halusin myös korjata turhia keksittyjä väitteitä ja kertoa oman rehellisen mielipiteeni tubettajista, jotka olen itse henkilökohtaisesti tavannut.

Toivottavasti tämä video motivoi sua siellä ruudun toisella puolella kehumaan sun perheenjäsentä, ystävää, kaupan kassaa tai vaikkapa jotain ihan tuntematonta kadun tallaajaa. Jos siellä ruudun toisella puolella on joku tubettaja niin tätä positiivisuushaastetta saat tottakai halutessasi toteuttaa omalla kanavallasi, mutta en halua ketään tähän varsinaisesti haastaa. 🙂

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 🙂

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *