Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

RUISROCK 2017 #1

heinäkuu 9, 2017
Ruisrock 2017 (1)

Täällä käynnistellään jo kolmatta festaripäivää ja ajattelin tulla jakamaan tänne kuvia ja fiiliksiä täältä ennen kuin seilataan kohti ruissaarta. Nää kaks päivää on olleet ihan huikeita, Ruissi on kyllä todellakin yks kesän kohokohdista. Täytyy heti alkuun kiittää Ruisrockin porukkaa, kun ovat järjestäneet meille kyydit, hotellit, ruokailut, juomat ja influencer -passit (hyi mikä sana, influencer siis…) joilla päästään kulkemaan eri alueille ja nauttimaan keikoista ihan lavan eteen.  Tosin vain kolmen ensimmäisen biisin ajaksi ja hyvä niin, sillä muuten tulisi hirvee olo niiden puolesta, jotka ovat jonottaneet päästäkseen eturiviin, kun me heiluttaisiin isojen kameramöhkäleiden kanssa siinä edessä. Kiva uudistus on myös Influencer Backstage, missä päästään hetkeksi istumaan varjoon, freesaantumaan, sekä lataamaan puhelimia. On myös ollut kiva kun on paikka, mistä löytää aina tuttuja, sillä viime vuonna ei tullut nähtyä niin paljon muita bloggaajia ja tubettajia.

Erityisesti nautin Antti Tuiskun showsta, koska se on oikeesti ESIINTYJÄ! Evelina yllätti mut myös täysin, ihan super vetämään livenä. Tänään en malta oottaa Ellinooraa, Ulta Brata, Paramorea ja tottakai Zara Larssonia! Nyt suihkuun ja sitten ottamaan kaikki irti tästä viimeisestä päivästä, jei!

Ruisrock 2017 (2) Ruisrock 2017 (3) Ruisrock 2017 (3.1) Ruisrock 2017 (4) Ruisrock 2017 (5) Ruisrock 2017 (6) Ruisrock 2017 (7) Ruisrock 2017 (8) Ruisrock 2017 (9) Ruisrock 2017 (10) Ruisrock 2017 (11)

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *