Skrollaa alas
en
fi

HYVÄSTI USKOLLINEN YSTÄVÄ

heinäkuu 13, 2017
Ruisrock 2017 (1)

Sori, viime päivinä en oo päässyt rustaamaan teille, sillä neljä hyvää vuotta palvellut ystäväni on poissa, sillä koneeni on nyt sanonut itsensä irti. Tosin kuvakansiot sillä saan onnekseni auki, mutta mitään muuta se ei sitten suostukkaan pyörittämään… Sain Valtterilta toistaiseksi tällaisen super pienen läppärin lainaan, joten pahoittelut jo nyt tulevista näppäilyvirheistä, sillä olen tottunut kirjoittamaan kivikautisen koneeni metrin levyisellä näppäimistöllä 😀 Muuten tämä lainakone on oikein loistava, mutta ei ehkä paras kuvien ja videoiden pyörittämiseen. Enköhän mä tällä kuitenkin sinnittele sen aikaa, että löydän uuden meikkiksen tarpeisiin sopivan koneen.

Mutta tosiaan tässä vihdoin Ruissiasua. Kuvasin jokaiselta päivältä teille lookit, vaikka mitään super erikoisia ne eivät ole. Mun Ruissia varten tilaamat vaatteet saapuivat nimittäin postiin kolme tuntia liian myöhään, eivätkä ne kerenneet matkaan. Kääriydyin siispä vaatekaappini vanhoihin aarteisiin ja siitä huolimatta sain kokoon asut, joihin kaikkiin olin super tyytyväinen, vaikka ne eivät kovin erikoisia ollutkaan. Mitäs tykkäätte tästä ensimmäisen päivän asusta?

PS. Tänään tulossa vihdoin myös Ruisrock -video, jei!!!

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|AURINKOLASIT| Ray-Ban
|TAKKI| Acne
|T-PAITA| Adidas
|SHORTSIT| Junkyard xx-xy
|KENGÄT| Urban Classics

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ruisrock 2017 (2) Ruisrock 2017 (3) Ruisrock 2017 (4)

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *