Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: RUISROCK ALLE VIIDESSÄ MINUUTISSA

heinäkuu 13, 2017

Toivottavasti ette ole jo ihan kyllästyneet Ruisrock -videoihin, niitä kun on tullut varmaan jokaiselta siellä olleelta vloggaajalta ja nyt myös multa. Koska osasin jo odottaa, että moni varmaan kuvailee sieltä My Day -videota ja sellaisen itsekkin tein viime vuonna niin tällä kertaa ajattelin tehdä hieman erilaisen videon. Tässä neljä ja puoli minuuttia hyvää fiilistä ja kuvaa miltä Ruissi näytti mun näkökulmasta. Mulle tulee ihan hirvee ikävä viime viikonloppua tätä videota katsellessa, mutta onneksi Ruisrock kutsuu taas ensi vuonna! ♥

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *