Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TEIN SILMÄMEIKIN EKAA KERTAA

heinäkuu 17, 2017

Te tiedätte, mä teen lähes päivittäin itselleni meikkipohjan mihin kuuluu contourit ja kulmakarvat, mutta huuli- tai silmämeikkiä en ole koskaan tehnyt. Tästäpä sainkin loistavan idean testata, että miltä näyttäisin kun meikkaisin koko naamavärkkini tai ylipäätään mitä siitä tulisi, kuin tarttuisin ensimmäistä kertaa luomiväripalettiin. Videolta se selviää! 😉

Ja tahdon vielä tarkentaa, että ottakaa video huumorilla. En todellakaan yritä olla meikkibloggaaja, sillä käsittelenhän videolla luomivärejä ensimmäistä kertaa (lukuun ottamatta niitä ihan överiksi vedettyjä Meikkaa Viidessä Minuutissa -videoita). En myöskään ole alkamassa käyttämään silmämeikkiä arjessa vaan pysyn ihan tässä nykyisessä lookissani, mikä on enemmän se meikäläisen juttu 🙂

|TUOTTEET|

Kylie Cosmetics / The Bronze Palette
Sigma / E55 EYE SHADING BRUSH COPPER
Sigma / E45 SMALL TAPERED BLENDING BRUSH
Lancome / EFFACERNES CONCEALER
Sigma / E30 SIGMA PENCIL BRUSH
Anastasia Beverly Hills / Glow Kit – Ultimate Glow
Yves Saint Laurent / The Shock Volumizing Mascara
Nyx Professional Makeup / Cosmic Metals Lip Cream

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *