Skrollaa alas
en
fi

ENNEUNI KÄVI TOTEEN

elokuu 2, 2017
_Z0O3840

Sata sata ropisee pili-pili-pom! Tänään aamulla kun heräsin olin ihan varma, että on vielä yö. Täällä asunnossa yleensä on yhdeksän aikaan ihan valoisaa, mutta nyt sain sytyttää valot joka huoneeseen, sillä tuo ulkona vallitseva harmaa ja sateinen sää imee kaiken valon täältä asunnostamme.

Näytän näissä kuvissa siltä, että joku olisi kuollut ja niin toisaalta onkin, nimittäin kaktukseni! Snäppäsinkin eilettäin meidän isosta metrin korkuisesta kaktuksesta, mikä oli yön aikana lerpahtanut (katso kuva). Siis se oli veltostunut ihan lötköksi ja valui surullisena pitkin maata. En edelleenkään ymmärrä kuinka kaktukselle voi käydä noin!? Se oli ihan kuin ilmapallo, josta on päästetty ilmat ulos. Veikkauksenani on, että olen joko kastellut sitä liikaa tai liian vähän (jälkimmäinen näistä varmana todennäköisempi…) tai sitten Lucky on känyt tekemässä pahuuksia yön aikana, kun me ollaan Valtterin kanssa vedetty onnellisina sikeitä. On myös mahdollista, että tämä liittyy muutama päivä takaperin näkemääni uneen, jossa mulla tippui kakki hampaat suusta. Yritin epätoivoisesti kerätä lattialle varisevia hampaitani, sillä ajattelin unessa, että ehkä hammaslääkäri voi vielä jotenkin kiinnittää ne takaisin. Unessa hampaiden putoaminen suusta tarkoittaa läheisen kuolemaa, joten ehkä tämä enneuni kävi vain toteen ja se koitui kaktukseni kohtaloksi. Lepää rauhassa rakas Ikea-kaktukseni ♥

Kuvien asu on itse asiassa takkia lukuunottamatta sama, kuin edellisissä asukuvissa. Ne ei nimittäin olleet mitkään viralliset asukuvat, sillä ne oli sellaisia hetken mielijohteen räpsyjä. Kirjotin niiden yhteyteen kuitenkin, mitä mulla oli päällä, sillä arvelin jonkun sitä kuitenkin kysyvän. Tässä kuvia siispä lähes samasta asusta, näissä kuvissa lisänä vain tuo ihana jättitakki, mihin on ihana hukuttautua. Se on ollut keväästä asti luottotakkini Luckya lenkittäessä, sekä postissa ja kaupassa käydessä. Rakastan sitä! On ihanaa kun on tommonen jättiläisen pituinen poikaystävä, jonka vaatekaapista voi varastaa ja omia tällaisia muhkeita oversized-vaatteita. 😉

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|HUPPARI| Adidas
|TAKKI| Adidas / Valtterin vaatekaappi
|T-PAITA| Adidas
|HOUSUT| Adidas
|KENGÄT| Adidas

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|

Tällä viikolla ma-pe julkaistujen postauksien yhteydessä arvotaan aina kahden Tubecon -lipun lippupaketti yhdelle onnekkaalle. Yhteensä siispä viisi lippupakettia. Liput tarjoaa Canon.

Kommentoimalla tähän postaukseen mitä tahansa osallistut arvontaan. Voit siis viisin kertaistaa mahdollisuutesi voittaa kommentoimalla jokaiseen ma-pe julkaistuun postaukseeni.

 Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaika on 31.7.-.4.8.2017.

Mun Tubecon meet&greet ajat löydät klikkaamalla tästä!

Kuvat: Miska Lehto

_Z0O3938 _Z0O3869 _Z0O3929 _Z0O3972

89 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *